Besøg vores showroom i

Solid Leasing A/S

Vi sidder klar til at hjælpe dig i hele butikkens åbningstid. Find kontaktoplysninger, åbningstider og yderligere information om afdelingen nedenfor.

Information

Mandag - fredag
09:00 - 17:00
Søndag
11:00 - 15:00

Adresse

Ballevej 1
8600 Silkeborg

Historien bag

I foråret 2022 fusionerede to af Danmarks største leasingselskaber Solid Leasing og Selected Car Leasing til én forretning under sidstnævntes brand, hvilket startede et nyt kapitel i selskabets historie. Fusionen skabte en fælles bilpark i milliardklassen med flere end 5.000 kontrakter og cementerede på ny selskabets førende position i markedet.

Selected Car Leasing er i dag ejet og solidt forankret i to af Danmarks største familieejede koncerner igennem Torben Østergaard-Nielsens Selfinvest og Jacob Brunsborgs Lars Larsen Group, der hver ejer 50% af forretningen.

Nyeste biler i Solid Leasing A/S

Udvalgte medarbejdere i Solid Leasing A/S

Telefon: +45 87 20 24 00

Email: [email protected]

Find os i hele landet!

Selected Car Leasing er landsdækkende med showrooms på Sjælland, Fyn og i Jylland, og alle afdelinger står klar til at hjælpe dig i jagten på drømmebilen.

Se alle vores andre lokationer herunder.

Modtag nyhedsbrev fra Selected Car Leasing

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Leasing.

Du vil som abonnent på Selected Car Leasings nyhedsmail modtage skarpe tilbud på nye udvalgte leasingbiler, modtage invitationer til kommende events, konkurrence og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers hver uge.