LEASINGBILER

Klik på det ønskede bilmærke og se alle vores nuværende lagerbiler.

LEASING AF DIN DRØMMEBIL PÅ ATTRAKTIVE VILKÅR

Hos Selected Car Leasing har vi de rette forbindelser, så vi kan finde de helt rigtige biler til dig. Biler, der kun er fyldt tre år, blot har kørt få kilometer og fremstår med masser af udstyr. Vi sørger for, at du bliver ekstraordinært godt kørende med en særdeles attraktiv finansiering.

bil

Se alle biler

Gå på opdagelse blandt vores mange attraktive lagerbiler

Lad os finde bilen

Med vores netværk finder vi markedets bedste eksemplar til dig

Leasingkoncepter

Vi tilbyder både privat- og erhvervsleasing med periodeafgift.

SKIFT NEMT TIL OS

Har du leasingbil hos et andet selskab og skal du forny din aftale? Det er nemt, hurtigt og trygt at skifte til Selected Car Leasing.
Start med at indtaste din nummerplade herunder for at få et uforpligtende tilbud fra os.

SÅ ENKELT ER DET

Find ønskebilen

Beskriv din ønskebil, så finder vi efter grundig research markedets bedste eksemplar til dig.

Attraktivt tilbud

Med udgangspunkt i dine bilønsker og kørselsbehov skræddersyr vi et attraktivt tilbud til dig.

Favorabel aftale

Efter kreditgodkendelse indgår vi sammen en leasingaftale på yderst favorable vilkår.

Mere køreglæde

Du kører ønskebilen i den ønskede periode og med stor fleksibilitet.

HVORFOR LEASE GENNEM SELECTED CAR LEASING

Vi har arbejdet med sportsvogne og andre drømmebiler i mere end 35 år, og vi var blandt de første til at indføre og rendyrke periodeleasing af disse biler. Vores store erfaring og internationale samarbejde med bilfolk inden for vores segment gør, at vi kan tilbyde dig den rigtige bil på favorable markedsvilkår. Alt, hvad du behøver at gøre, er at fortælle os om dine ønsker. Så kan vi efter grundig research snart præsentere dig for drømmebilen, du måske ikke selv har kunnet finde.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 timer siden
Selected Car Leasing
Selected Car Leasing Støtter Striberne! 🔵⚪  Vi har igennem flere år været sponsor for Odense Boldklub, og havde i søndags fornøjelsen af at være kampsponsor i VIP-loungen til efterårets sidste Superligakamp mod FC Nordsjælland på Nature Energy Park i Odense. Her havde vi medbragt 4 tyskere, der tilsammen yder +1500 sprudlende hestekræfter, og samtidig udloddede vi en eksklusiv rundtur i Selected Car Collection med alt betalt til en heldig vinder, der gættede kampens slutresultat.  Arrangementet blev kvitteret med en flot 2-0 sejr på grønsværen, der fuldendte en super eftermiddag. Vi glæder os allerede til at komme på lægterne til foråret, når Superligaen igen bliver skudt i gang.

Selected Car Leasing Støtter Striberne! 🔵⚪

Vi har igennem flere år været sponsor for Odense Boldklub, og havde i søndags fornøjelsen af at være kampsponsor i VIP-loungen til efterårets sidste Superligakamp mod FC Nordsjælland på Nature Energy Park i Odense. Her havde vi medbragt 4 tyskere, der tilsammen yder +1500 sprudlende hestekræfter, og samtidig udloddede vi en eksklusiv rundtur i Selected Car Collection med alt betalt til en heldig vinder, der gættede kampens slutresultat.

Arrangementet blev kvitteret med en flot 2-0 sejr på grønsværen, der fuldendte en super eftermiddag. Vi glæder os allerede til at komme på lægterne til foråret, når Superligaen igen bliver skudt i gang.
... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

MEGA fed Porsche 🏁😊💪🥰 DEN gad jeg godt ha en tur i 😁🏁😀

Sebastian 😍😋

SØNDAGSLUKKET!  Vi holder lukket i alle afdelinger på søndag d. 28. november - til gengæld står vi allerede klar til at hjælpe dig igen mandag morgen.  God Weekend fra Selected Car Leasing!

SØNDAGSLUKKET!

Vi holder lukket i alle afdelinger på søndag d. 28. november - til gengæld står vi allerede klar til at hjælpe dig igen mandag morgen.

God Weekend fra Selected Car Leasing!
... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

God julefrokost🥂🍻

SENESTE NYT

Selected Car Leasing udvider igen med overtagelsen af CarSelect

Selected Car Leasing (SCL) har netop indgået aftale om at overtage leasingselskabet CarSelect, der frem til nu har haft hovedsæde i Dragør på Amager. CarSelect er stiftet af nuværende ejer og CEO, Jacob Buus Hansen, som igennem en årrække har opbygget en stærk profil på markedet for leasing af premium biler og sportsvogne på Sjælland. […]

Læs mere

Læs mere

Selected Car Leasing udvider med filial i attraktive Silkeborg

Vi har netop indgået et samarbejde med bileventhuset Gubsø Garage, hvor vi åbner ny filial som skal videreudvikles til showroom i stil med vores øvrige lokationer. Gubsø Garage er en ideel lokation for Selected Car Leasing. Ejer Marc Vogel har med stor personlig passion opbygget et bilunivers af utrolig høj kvalitet, både i udvalget af en samling […]

Læs mere

Læs mere

Selected Car Leasing udbygger sin position med et nyt rekordresultat

Vi har netop offentliggjort Selected Car Leasings årsregnskab for 2020/21 med de bedste resultater nogensinde, hvor øget aktivitet i hovedstadsområdet, tætte kunderelationer samt en omstilling drevet af ny teknologi og grøn energi har præget året.  Siden sidste regnskabsår er omsætningen hos Selected Car Leasing steget med 77% til 734,5 mio og resultatet før skat er steget med 43% til 12,2 mio. […]

Læs mere

Læs mere