Elbiler vinder terræn!

Vi behøver næppe at understrege vores passion og begejstring for lyden, duften og følelsen af benzinbiler, men vi har samtidig en stor fascination for elbiler !

Elbilsmarkedet er i de seneste år vækstet markant, og prognosen peger kun i samme retning. Som mangeårig bilnørd med benzin i blodet kan denne popularitet være vanskelig at sætte sig ind i – det kender vi alt til. Men elbiler tilføjer en ny dimension af luksuriøsitet, komfort, innovation og teknologi til bilmarkedet, som kun få benzinbiler kan matche.

Derfor kan du nu også lease din næste (eller første) elbil hos Selected Car Leasing. I Middelfart holder der lige nu bl.a. en Porsche Taycan Turbo klar til at få sig en ny ejer.

Bilens imponerende elmotor yder hele 625 hk og går fra 0-100 km/t på svimlende 3,2 sekunder. Med kun 9.000 km på tælleren og 1. reg. dato i 2020 står den desuden nærmest som fabriksny for en månedlig ydelse på DKK 8.178,-

Om du allerede har forelsket dig i bilverdenens nyeste skud fra stammen, som fx vores Porsche Taycan Turbo, eller du blot er nysgerrig for at høre mere om hvorvidt elbiler kunne være noget for dig – så kontakt os på tlf.+45 88 91 50 30 eller tag et smut forbi vores bilhus i Middelfart eller Køge, hvor vi har flere elbiler på lager.

Du kan også se dem i vores showroom på linket herunder: