09. okt. 2023 til 10. okt. 2023

2 trackdays på Circuit de Spa-Francorchamps oktober

Skal du med Selected Car Group på trackday til Circuit de Spa-Francorchamps i Belgien?

Først til mølle

Vil du med?

Det er med største fornøjelse at Selected Car Group kan invitere dig samt en eventuel ledsager til trackday på den legendariske Spa-Francorchamp racerbane i Belgien!

Tidspunkt:
Arrangementet løber af stablen fra den  08.-10. oktober 2023 og der er et yderst begrænset antal pladser.

Ved deltagelse får du muligheden for at prøve kræfter med en af de mest historiske racerbaner i Europa.

Banen
I den lille vallonske kommune Stavelot i den belgiske provins Liège ligger en af de mest historiske racerbaner i Europa. Circuit de Spa-Francorchamps snor sig elegant med sine 7.004 meter igennem et varierende landskab og med sine 20 sving kommer du til at opleve det samme sus i maven, som bl.a. F1 racerkører har gjort i årtier før.

Til dig der endnu ikke har kørt på Spa-Francorchamps racerbanen venter dig en af de helt store trackdayoplevelser. Foruden banens imponerende længde og spændende layout vil du køre på en bane, hvor de største legender har kæmpet. Bl.a. har vores egen ambassadør Tom Kristensen kørt Le Mans Series på banen. 

Circuit de Spa

Francorchamps

Her bor vi

Hotel de la Source

Det er muligt at overnatte på Hotel de la Source fra søndag den 08. oktober til tirsdag den 10. oktober.

Søndag den 08. oktober er der individuel ankomst til hotellet. Her står Selected Car Group klar til at tage imod.

Mandag den 09. oktober er der efter en tidlig morgenmad på hotellet afgang til banen (ca. 5 min. kørsel).

Tirsdag den 10. oktober gentager vi programmet fra dagen før, hvor du vil få endnu en spændende dag på banen. Der er individuel afgang fra banen hvis du ikke har valgt en ekstra overnatning.

Onsdag formiddag den 11. oktober er der individuel afgang fra hotellet hvis du har tilvalgt en ekstra overnatning.

1. Sådan tilmelder du dig

Klik på “tilmeld dig” knappen og udfyld formularen

2. Du modtager en faktura

Når du har tilmeldt dig vil du kort efter modtage en faktura til betaling.

3. Inden du skal på trackday

Brug vores specialværksted DC Workshop til at gennemgå din bil inden trackdayen. Hvis du vil have yderligere fordele af DC Workshop, så tilmeld dig deres Drivers Club. Læs mere her. 

4. Klar til trackday

Inden trackdayen sørger vi for du har al den information du har brug for. Hvis der sker ændringer til arrangementet vil du blive informeret inden.

Vi ønsker dig en fantastisk trackday.

DC Workshop

Få mere ud af din trackdaybil

DC Workshop er en del af Selected Car Group, som specielt har fokus på sportsvogne og racerbiler. Hos DC Workshop har du muligheden for at få serviceret og optimeret din trackdaybil før sæsonstart og klargjort den efter en trackday, således den står klar til næste gang.

Ønsker du at dyrke din passion for biler endnu mere tilbyder DC Workshop et medlemskab i Driver Club. At være medlem i Drivers Club giver dig yderligere fordele i forhold til at pre-booke vores Trackday events, et spændende netværk med andre bilpassionerede mennesker samt muligheden for gode besparelser på serviceydelser fra DC Workshop og ikke mindst invitationer til eksklusive Drivers Club arrangementer.

Hør mere om Drivers Club hos DC Workshop. Klik på knappen for at læse mere eller se videoen til venstre, hvor vi optimerer på en performancebil.

Se vores andre trackdays her