Max & Martin siger farvel og tak for denne gang, men byder en ny og lys fremtid velkommen som Selected Car Group i Køge

 

Siden Max & Martins grundlæggelse i 1984 har virksomheden oplevet stor fremgang og sat sig på landkortet som en af bilbranchens førende forhandlere. Max & Martin har både markeret sig inden for køb og salg af brugte biler til private og virksomheder, samt som ekspert i flexleasing af luksusbiler i alle mærker. Nu venter nye planer og et nyt og spændende bilunivers, hvor Max & Martins forretningsfører Jesper Ternvalt og salgschef Flemming Mortensen får mulighed for at realisere endnu større drømme.

”Max & Martin er både glade og stolte over at videregive aktiviteterne til Selected Car Group pr. 1. maj 2020. Min makker Flemming og jeg samt vores øvrige salgs- og værkstedsteam følger alle med, og vi ser meget frem til at blive en del af Selected Car Groups helt unikke univers”, fortæller Jesper Ternvalt, forretningsfører hos Max & Martin, og fortsætter: ”Vi har været enormt glade for vores tid hos og med Max & Martin i Frederikssund, men Selected Car Groups ønske om at udvide deres aktiviteter på Sjælland har åbnet nogle muligheder for os, som vi hverken kunne lade passere eller sige nej til.

De nye planer og drømme skal udleves i opsigtsvækkende rammer i Køges mest attraktive bilområde, hvor Selected Car Groups nye set-up på Sjælland får hele 5.188 m2 at boltre sig på. Ejendommen på Tangmosevej 99 i Køge overtages pr. 1. maj, hvorefter en større renoveringsopgave går i gang, inden Selected Car Group kan slå dørene op. Bilhuset i Køge skal indrettes i samme eksklusive stil som Selected Car Groups hovedsæde i Middelfart. Det kommer til at kræve en del, men det er en klar forventning, at vi kan byde de første kunder indenfor fra 1. juni. Grundet Coronavirus må det egentlige åbningsarrangement dog vente til senere.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:
Jesper Ternvalt, forretningsfører, Max & Martin
Jt@max-martin.dk / Tlf. 5036 5036

facebook.com/selectedcarleasing

SELECTED CAR LEASING

Stensgårdvej 17

5500 Middelfart

Mandag – Torsdag:

Kl. 08.30 – 16.30
Fredag:

Kl. 08.30 – 16.00
Weekend efter aftale

Tangmosevej 99

4600 Køge

Mandag – Fredag:

Kl. 09.00 – 17.00
Søndag:

Kl. 11.00 – 15.00

Strandvejen 34

2900 Hellerup

Åbent efter aftale