Den overskuelige vej til drømmebilen

Leasing

Leasing er for dig, der ønsker en gennemskuelig aftale på din næste bil. Når du leaser en bil betaler du en månedlig ydelse for at have din bil til rådighed. Når leasingperioden slutter, har du både mulighed for at forlænge leasingperioden, anvise en ny køber til bilen eller lade dit leasingselskab hjælpe dig med at finde en ny leasingtager.

Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing altid for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår. Selected Car Leasing tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing.

Flexleasing

Flexleasing er en efterspurgt finansieringsform af biler til både private og erhverv. Det skyldes, at du ved flexleasing vil opleve en række fordele i forhold til køb og betaling af bilen på fuld registreringsafgift, hvor du normalt skal betale 150% i registreringsafgift på én gang, når bilen indregistreres.

Flexleasing er en leasingmetode, hvor du undgår at betale fuld registreringsafgift. Du betaler i stedet registreringsafgiften i små, månedlige rater, hvilket typisk vil udgøre en periode på 12 måneder. Det betyder, at du ved flexleasing undgår stor likviditetsbinding, idet du som leasingtager, skal af med væsentligt færre penge.

For rigtig mange vil flexleasing altså være en overskuelig vej til drømmebilen, idet man på attraktive vilkår har mulighed for at køre i eksklusive bilmærker.

Sæsonleasing

Sæsonleasing minder meget om flexleasing, men foregår i en kortere periode. Sæsonleasing har fokus på biler, der ikke skal køres hele året; man deler det typisk op i en sommer- og en vinterbil.

Sæsonleasing er specielt velegnet til biler med en høj anskaffelsespris, eksempelvis kan du køre sportsvogn om sommeren og skifte til 4-hjulstrækker om vinteren – og for leasingtagere med et stort kørselsbehov. Finansiering af biler ved sæsonleasing baserer sig på, at vi som leasingselskab stiller bilen til rådighed for dig i en aftalt periode. Vi indbetaler derefter en forholdsmæssig registreringsafgift for den aftalte leasing til SKAT.

Splitleasing

Splitleasing er en deleordning hvor der indgås to enslydende leasingkontrakter – én med virksomheden og én med privatpersonen. Herefter splittes bilens omkostninger månedligt efter den procentmæssige fordeling af den erhvervsmæssige -og private kørsel. Det betyder at du undgår at blive beskattet af fri firmabil og blot bliver faktureret en procentdel af bilens omkostninger.

Bilens omkostninger som fordeles på en splitleasingaftale, er førstegangsydelsen, den månedlige leasingydelse, forsikring, vægtafgift, brændstof og service – alt dette reguleres procentmæssigt ud fra brugerens registrering via. en elektronisk kørebog.

Ved at bruge splitleasingmodellen, behøver du ikke længere lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når du har fri, hvilket gør det nemmere, billigere og sjovere at køre i firmabil.

Få et uforpligtende tilbud på din drømmebil

Selected Car Leasing råder over et team af leasingrådgivere med et stort internationalt sourcingnetværk, der gør at vi har de rette kompetencer til at hjælpe dig med at finde din drømmebil.