Ny direktør for Selected Car Group har vækstambitioner

Bare et år efter åbningen af de nyopførte bilhuse ved motorvejen ved Middelfart står der ekspansion på dagsordenen, og det bliver Ulrik Larsen fra Asperup, der som ny direktør kommer til at stå i spidsen for planerne. Han kender også forretningen ualmindeligt godt, eftersom han dels har grundlagt Selected Car Leasing og dels har medvirket ved opbygningen af eventhuset Selected Car Collection, der begge har til huse på adressen. Det tredje ben i det ambitiøse bilhus er Selected Car Investment, der med fokus på biler med samler- og investorappel så at sige kombinerer ekspertisen på de to områder.

 

”Da vi åbnede dørene i 2017 var det netop med en forventning om synergier imellem forretningsområderne leasing, investeringsbiler og events, og det har vist sig at fungere”, fortæller den nye direktør Ulrik Larsen. Blandt andet som følge af åbningen af en ny afdeling i Hellerup forventer Ulrik Larsen at leasingdelen indenfor få år vil vokse betragteligt, samtidigt med at han ser helt nye forretningsmuligheder for gruppen som helhed.

 

”Det er de muligheder, som vi nu ruster os til rent organisatorisk”, uddyber Ulrik Larsen: For samtidigt med den nye direktørtitel er det hidtidige delte ejerskab på leasingdelen mellem Ulrik Larsen, Bendt Wedell og Torben Østergaard Nielsen blevet ændret, så sidstnævntes firma Selfinvest nu bliver eneejer af hele Selected Car Group. ”Ulrik Larsen og Bendt Wedell har været afgørende for udviklingen af især leasingforretningen, og jeg er glad for at Ulrik har sagt ja til at stå i spidsen for den videre udvikling af hele gruppen og at Bendt fortsætter sit arbejde i bestyrelsen”, udtaler Torben Østergaard Nielsen.

 

Ændringerne træder i kraft per 1. maj 2018 og med ejerskiftet bliver Selected Car Group en del af den verdensomspændende USTC-koncern med over 1.700 ansatte. Domicilet bliver fortsat de markante og arkitekturbelønnede bygninger ud til motorvej E20 ved Middelfart.