Ny superbilspulje og Selected Car Service

Ny superbilspulje er åben!

I efteråret 2019 lancerede Selected Car Investment et helt nyt koncept inden for puljeinvestering, da vi som de første i Danmark kunne tilbyde puljeinvestering i klassiske biler. Den første pulje, der indeholdte superbiler, blev fuldt tegnet på de ønskede 30 millioner kr. omkring årsskiftet og to ud af tre spektakulære superbiler er allerede købt.

Nu går vi i luften med den næste puljeinvestering, der også vil indeholde superbiler! 

Konceptet følger samme struktur som i første superbilspulje – det bliver blot endnu større! Målet med anden pulje er nemlig at rejse 50 millioner kr. til en forventet portefølje på 3-5 superbiler. Fra 750.000 kr. kan du med enten selskabsmidler, pensionsmidler eller frie midler købe en andel i vores anden pulje, der også vil bestå af nøje udvalgte superbiler.

Har vi vækket din interesse, eller ønsker du at høre mere om puljeinvestering, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 88 91 50 20, eller via linket nedenfor, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.


Selected Car Service

Vi har netop åbnet dørene til vores splinternye og topmoderne værksted i Køge, som vi kalder Selected Car Service. Værkstedet er bygget i forlængelse af vores bilhus, og vi vil kunne servicere alt fra personbiler og varevogne til eksklusive superbiler og klassiske biler.

Tag et eksklusivt kig indenfor i vores nye værksted og to færdige showrooms i Køge i Virtual Reality format herunder:

Med fordelagtige serviceaftaler, et værksted lige ved hånden og samme høje serviceniveau som i resten af Selected Car Group, gør vi det nu endnu mere bekvemt at være kunde hos os – men værkstedet er åbent for alle, uanset om du i forvejen er kunde hos os eller ej.

Vores erfarne værkfører og mekaniker vil bl.a. kunne varetage opgaver indenfor service, klargøringscenter, hente- og bringeservice, dækmontering og hotel, skadescenter, og klimaservice.

Se mere om vores ydelser og priser hos Selected Car Service ved at trykke her: