Selected Car Group accelererer med overtagelse af SpecialCars

Selected Car Group har netop indgået aftale om at overtage familievirksomheden SpecialCars. SpecialCars er stiftet af nuværende ejer og CEO Theis Strand, som over en årrække har opbygget en stærk profil på markedet for leasing af eksklusive biler især henvendt mod hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Selected Car Leasing har samtidig overtaget finansieringsansvaret for fremtidige leasingaftaler indgået i SpecialCars. Alle eksisterende kunder vil derfor blive tilbudt refinansiering hos SCL, når deres nuværende aftale udløber. Desuden bliver SpecialCars’ investeringsforretning integreret i Selected Car Investment.

Leasingsaftaler i Nordsjælland geares op
Theis Strand vil fremover blive ansvarlig for at videreudvikle SCL’s leasingaktiviteter i netop Nordsjælland og hovedstadsområdet.

”SpecialCars og Theis Strand er som virksomhed gennemsyret af værdier som stærke personlige relationer, høj kundeservice og et fokus på at gøre billeasing til en unik oplevelse. Værdier, der passer perfekt med SCL. Theis vil fortsætte sit fokus på de altafgørende kunderelationer, og med SCL’s stærke organisation i ryggen er vi sikre på, at det vil styrke vores forretning”, siger CEO Ulrik Larsen, Selected Car Group.

Ifølge Theis Strand har det været en stor beslutning at sælge familiens livsværk, men også en beslutning, der giver plads til dét, han brænder for:

”Vi har været på en vækstrejse de seneste år, hvor vi er lykkedes med at opbygge et detailkendskab til markedet for eksklusive leasingbiler. Jeg ser frem til at kunne overdrage det administrative arbejde til andre og i stedet fokusere der, hvor jeg deler passionen for biler med kunderne. Jeg glæder mig meget til at blive en del af en stærk koncern”, siger Theis Strand.

Udover Theis Strand vil yderligere tre medarbejdere få ansættelse hos SCL. Der sker ingen ændring for SpecialCars kunder i deres indeværende leasingperiode, da eksisterende leasingaftaler i SpecialCars fortsætter uændret.