Selected Car Group sponsor for Peking to Paris

Selected Car Group er, til den 7. udgave af udholdenhedsløbet ”Peking to Paris”, medsponsor til det danske team, med Lars Rolner og hans kone Annette, som kører en Porsche 911 S fra 1974. Foto Lars Rolner.

I selskab med en flok ligesindede entusiaster kører deltagerne i Peking to Paris næsten halvvejs rundt om jorden. Dette gør løbet til et af de længste ræs for Vintage og klassiske biler, som i den grad tester udholdenheden på deltagerne og bilerne. Kun biler produceret før 1976 kan deltage, hvilket giver det klassiske løb endnu mere spænding, og sætter alle deltagerne under et endnu større pres.

Ruten starter i Beijing og slutter i Paris. Der skal køres cirka 14.000 km alt, og deltagerne skal i gennemsnit køre cirka 400 kilometer hver dag. Undervejs kører deltagerne gennem Mongoliet, Rusland, Kasakhstan, Finland, Estland Letland, Polen, Tyskland, Belgien og Frankrig.  Det 36 dages løb skal forceres gennem alle slags vej forhold, fra nærmest ikke eksisterende veje i bjergrige egne, til den tyske Auto Bahn.

Under hele rejsen, har Lars Rolner sørget for at lave opdateringer hver dag, via hans personlige blok. Her fortæller han kort om dagens rute og de udfordringer der har været.

Du kan følge hans personlige blok, via linket herunder:

https://www.pekingtoparis2019.com/blog/

Samtidig kan du følge hans bevægelser dag for dag via linket her:

https://share.findmespot.com/shared/faces/viewspots.jsp?glId=0Qi4gtnj8zn2Fg8E1cyh6R05Sm2z CvT5N

Hos Selected Car Group ser vi frem til at høre Lars Rolners personlige fortælling om turen ved et af vores fremtidige events.