Selected Car Group udvider med spektakulært bilhus på Sjælland

Siden åbningen af Selected Car Groups showroom i Hellerup i 2017 har gruppen oplevet en konstant fremgang i aktiviteterne i og omkring hovedstadsområdet. Det får nu Selected Car Group til at realisere planerne om en udvidelse, hvor de rigtige rammer og kvadratmeter er fundet i Køges mest attraktive bilområde.

Det nye domicil på Sjælland giver Selected Car Group 5.188 m2 at boltre sig på og nærmer sig dermed størrelsesmæssigt gruppens hovedsæde i Middelfart, der med sidste års udvidelse i dag rummer i alt 5.450 m2.

”Da vi åbnede vores showroom på Strandvejen i Hellerup tilbage i 2017, indfriede det hurtigt vores forventninger til at få sat spot på Selected Car Group og tiltrække nye kunder i Københavnsområdet”, fortæller Ulrik Larsen, direktør i Selected Car Group og fortsætter: ”Men pladsen er yderst begrænset, og med det nye, flotte bilhus i Køge får vi nu nogle helt andre muligheder for at vækste forretningen og fremvise alt det, Selected Car Groups unikke bilunivers også rummer”.

Ejendommen på Tangmosevej 99 i Køge overtages pr. 1. maj, hvor en større renoveringsopgave går i gang, inden Selected Car Group kan slå dørene op.

”Vi har selvfølgelig et ønske om, at bilhuset i Køge skal indrettes i samme eksklusive stil som vores hovedsæde i Middelfart. Det kommer til at kræve lidt, men det er min klare forventning, at vi kan tage huset i brug fra 1. juni. Desværre må vi grundet Coronavirus vente til senere med et egentligt åbningsarrangement, men vi går i drift fra 1. juni”, udtaler Ulrik Larsen.

Det nye bilhus i Køge indrettes med både udstilling, værksted og klargøring og vil primært danne ramme om Selected Car Groups leasingforretning under navnet Selected Car Leasing. Gruppens øvrige forretningsområder, Selected Car Investment og Selected Car Collection, vil dog også være repræsenteret. Selected Car Investment har speciale i at købe og sælge klassiske investeringsbiler, bl.a. som puljeinvesteringer, mens Selected Car Collection rummer en af Europas fineste bilsamlinger.

Selected Car Leasing er specialiseret i leasing af biler i premium segmentet og til at varetage den daglige drift af afdelingen i Køge er det lykkedes Selected Car Group at ansætte Jesper Ternvalt og Flemming Mortensen. De har begge beskæftiget sig med netop premium segmentet gennem mange år og bidrager både med stor ekspertise og et stærkt netværk.

Ambitionen for det nye domicil ligger således klar. At opbygge et af de førende bilhuse på Sjælland, der sammen med showroomet i Hellerup og hovedkontoret i Middelfart underbygger Selected Car Groups stærke position på tværs af landet.

”Selected Car Group er vokset betragteligt de senere år, og med Køges attraktive bilområde som ny base for vores forretning på Sjælland kommer vi nu tættere på vores kunder og samarbejdspartnere i Storkøbenhavn. Vi skaber dermed den helt rigtige grobund for vores fortsatte vækst og udvikling”, fortæller Ulrik Larsen, direktør i Selected Car Group.

https://fyens.dk/artikel/nu-bygger-selected-car-group-ogs%C3%A5-i-k%C3%B8ge