Selected Car Leasing udbygger sin position med et nyt rekordresultat

Vi har netop offentliggjort Selected Car Leasings årsregnskab for 2020/21 med de bedste resultater nogensinde, hvor øget aktivitet i hovedstadsområdet, tætte kunderelationer samt en omstilling drevet af ny teknologi og grøn energi har præget året. 

Siden sidste regnskabsår er omsætningen hos Selected Car Leasing steget med 77% til 734,5 mio og resultatet før skat er steget med 43% til 12,2 mio.

“Vi er kommet forrygende godt ud af regnskabsåret på trods af visse komplikationer med COVID-19, der i korte perioder i vintermånederne tvang os til at holde fysisk lukket for kunder. Derfor er jeg særdeles stolt af hele teamet i SCG, der både har været utroligt omstillingsparate og har formået at følge med på den udviklingsrejse, vi er på”, siger Ulrik Larsen, CEO i Selected Car Group.

Væksten skyldes i høj grad en acceleration af vores leasingaktiviteter i hovedstadsområdet, hvor SCL i marts 2021 overtog SpecialCars med rødder i København og Nordsjælland og samtidig totalrenoverede showroomet i Hellerup. I slutningen af 2020 åbnede vi samtidig dørene til vores første værksted, Selected Car Service, i Køge.

“Vi har i år budt mange nye kunder velkommen i hovedstadsområdet, som er et utroligt vigtigt marked for os. Med overtagelsen af SpecialCars i Hvidovre har vi nu skabt det helt rette fundament, der gør os i stand til at kunne servicere vores voksende kundebase i hele hovedstadsområdet”, fortæller Ulrik Larsen.

Læs hele pressemeddelelsen ved at klikke på nedenstående link: