Tredobbelte vindere på FDM Jyllandsringen

Varierende vejrforhold i weekenden gjorde ikke racerløbene mindre nervepirrende for tilskuere, såvel som racerteams, i det netop overståede GP Danmark på FDM Jyllandsringen. Til trods for bilernes buldren rundt på Jyllandsringen, blev en forholdsvis rolig lørdag formiddag pludselig forstyrret af et voldsomt skybrud der gjorde racerbanen spejlglat. Dette gik værst ud over Citroën DS3 Cuppen der så det meste af feltet havne i barrieren i det første sving efter langsiden.

Knap så dramatisk blev det dog for Special Saloon Car klassen, omend vejrforholdene også her skulle vise sig at spille en central rolle i det første løb. Ovenpå en tidtagning der så Selected Car Group’s racerkører, Dennis Lind, indtage pole position blev et fortsat utilregneligt vejr nemlig udslagsgivende i det første løb. Skybruddet der tidligere på dagen havde hærget over Jyllandsringen, så netop ud til at være et overstået kapitel, da det kort inden løbet igen begyndt at regne, hvorfor Dennis netop inden løbsstart var nødsaget til at køre i pitstop for at skifte til regnvejrsdæk. 

Dette gjorde at han startede sidst efter resten af feltet, i stedet for den oprindelige pole position han ellers havde kørt sig til i tidtagningen. Det til trods viste Dennis dog i overbevisende stil, hvorfor han er fabrikskører for Lamborghini og tidligere verdensmester i PRO-kategorien, da han inden for få runder havde overhalet hele feltet og endte med at vinde løbet i hvad der kun kan beskrives som en magtdemonstration.

Vores Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo var igen at finde på den 2,3 kilometer lange racerbane om søndagen, hvor Dennis skulle forsøge at gøre kunsten efter endnu engang. Her gik alt op i en højere enhed, og vi endte ligeledes med at vinde det andet og tredje løb på lige så overbevisende manér.

Ved siden af de spændende racerløb var Selected Car Group igen i år at finde i et telt lige ved hovedbygningen. Her overværede både gæster og tilskuere begejstret de 3 eksemplarer af racerbilen, Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo, samt vores leasingbiler Lamborghini Huracán Spyder Performante og Audi SQ7.

En stor tak skal lyde til alle jer der mødte op, og gjorde det til en perfekt weekend for Selected Car Group. Vi glæder os allerede til at se jer igen til vores næste event.