Velkommen til 5 nye i SCG

Selected Car Group har i de seneste måneder kunnet byde fem nye ansigter velkommen på matriklen i Middelfart:

Anette Dyreborg som bogholder d. 1. september 2020. Anette kommer senest fra en stilling som kørende regnskabskonsulent. Inden da var hun ansat hos Carta og var samtidig en del af den gruppe, der senere startede DK Kapital, hvor hun stod for regnskabet i starten. Hos SCG vil Anette primært arbejde med kontrakter og kreditor bogholderi. Hun er 60 år og bor i Vissenbjerg.

Nikoline Clausen som leasingsupporter d. 3 august 2020. Nikoline har siden 2011 været ansat som salgsrådgiver hos Volkswagen i Odense, hvor hendes arbejdsområder bl.a. var salg af nye og brugte biler, fleetansvarlig for VW og Skoda, L4 genberegning, privat og erhvervsleasing samt diverse administrative opgaver. Nikoline er 31 år og bor i Langeskov.

Michael Blenner Madsen som leasingsupporter d. 3. august 2020. Michael er 39 år og kommer med 3 års erfaring fra en lignende stilling hos Fleggard Leasing.

Vivi Sørensen som kontorassistent d. 15 juni 2020. Vivi er 43 år og kommer med erfaring fra en lignende stilling hos Beirholms Væverier. Hun vil primært arbejde med arkivering, samt sørge for huset i forbindelse med møder og andre ærinder.

Robert Nielsen som kreditrådgiver d. 11 juni 2020. Robert er 39 år og har senest været selvstændig konsulent for økonomisk rådgivning. Derudover har han tidligere været ansat som filialdirektør i Købehavns Andelskasse. 

Vi håber, at i vil hjælpe os med at byde dem allesammen godt velkommen.