Eksklusivt værksted i Vejle og Køge med speciale i performance og trackday biler

DC Workshop - Powered by Selected Car Group

Scroll

Book tid på værksted

Indtast din nummerplade for at booke tid

Bilen er ikke indregistreret

Indtast din bils nummerplade og udfyld dine informationer, så kontakter vi dig snarest muligt.

Vores services

Vi specialiserer os i eksklusive premium og performance biler herunder bl.a. Audi Sport, BMW M, Mercedes-AMG, Lamborghini Squadra Corse, Ferrari, McLaren og Porsche. Kontakt os for at høre nærmere om vores services.

Klargøring

Vores professionelle klargøringscenter står klar til at hjælpe med alt fra en let kosmetisk klargøring til en altomfattende klargøring med afsluttende udvendig coating.

Dækcenter og hotel

Hos Selected Car Service opbevarer og håndterer vi hjul i alle størrelser til både personbil, varevogn, sportsbil og klassiske biler. Vi vasker desuden din bil inden aflevering.

Serviceaftale

Få tryghed for dig og din bil med en serviceaftale igennem DC Workshop.

Erstatningsbil

Har du behov for en erstatningsbil har du mulighed for at leje en af flere forskellige modeller hos os. Vi biler der dækker lige netop dine behov.

Servicering & olieskift

Få udført service på din bil hos på vores autoværksted. Vi noterer alt i fabrikanternes digitale servicebog, og sikrer derved at du er garanteret et sikkert stykke arbejde.

Fejlsøgning & diagnose

Fejlsøgning af biler er ofte en tidskrævende opgave som kræver professionel håndtering. En grundig og korrekt fejlsøgning kan spare dig for en større værkstedsregning.

Performance upgrades

Undervognsudmåling

Besøg os i Vejle og Køge

DC Workshop - Powered by Selected Car Group skiller sig ud fra andre almindelige værksteder, da vi råder over specialister samt branchens bedste udstyr til at servicere og optimere alt fra high-end premium biler til selv de mest brutale trackday biler. Besøg os på vores værksted i Vejle eller Køge.

Vi har nogle af Danmarks dygtige teknikere og mekanikere

Teamet har mange års erfaring med performance- og racebiler med speciale i bl.a. Audi Sport, BMW M, Mercedes-AMG, Lamborghini Squadra Corse, Ferrari, McLaren og Porsche. Hos DC Workshop er din eksklusive premium og performance bil i sikre hænder.