Tillægsydelser

Scroll

Forsikring

Når du leaser din bil gennem Selected Car Leasing har du muligheden for at tegne din bilforsikring gennem vores samarbejdspartner Alm. Brand eller Gjensidige.

Vi har i samarbejde med Alm. Brand og Gjensidige mulighed for at tilbyde en konkurrencedygtig forsikring, der giver dig den nødvendige tryghed i dagligdagen.

Forsikringen gennem Alm. Brand og Gjensidige har desuden trackday forsikring, således du er dækket ved kørsel på bane. Trackday forsikringen dækker dog ikke ved motorløb eller anden form for tidskørsel. Der er en selvrisiko på kr. 50.000 på trackday dækningen.

Shell Card

Privatkunde

Som privatkunde hos Selected Car Leasing har du mulighed for at få rabat med Shell Card Privat.

Med et Shell kort får du bl.a. altid 17 øre inkl. moms i rabat pr. liter benzin og diesel på standerens pris på alle stationer, 20% rabat på enkeltvask på bemandede Shell stationer.

Derudover betaler du kun én gang om måneden via Betalingsservice – uden gebyr, og har dermed op til 30 dages rentefri kredit.

Kontakt din leasingkonsulent for nærmere om vilkår og bestilling af et Shell kort.

Erhvervskunde

Som erhvervskunde hos Selected Car Leasing har du mulighed for at få rabat med Shell Card Erhverv.

Shell giver minimum 170 øre rabat pr. liter benzin og diesel. Rabatten er inkl. moms og fratrækkes den til enhver tid gældende Shell listepris. Hvis standerprisen er lavere end listeprisen fratrukket din rabat, tanker du til standerprisen.

Du får tilmed altid 35% rabat på enkeltvask på bemandede Shell stationer.

Kontakt din leasingkonsulent for nærmere om vilkår og bestilling af et Shell kort.

SiXT

Selected Car Leasing samarbejder med SIXT og det giver fordele for dig som leasingkunde hos os.

Op til 10% rabat hos SIXT*
Få eksklusive tilbud som Guld kortholder
Gratis ekstra chauffør til alle lejemål
Fødselsdags overraskelse
Prioriteret forespørgsel i op til 48 timer

 

Kontakt din leasingkonsulent for nærmere om at blive fordelskunde hos SIXT.

*Gælder offentlige priser for private kunder. Rabatbeløb afhænger af lokal tilgængelighed. Kan ikke kombineres med særlige tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på din drømmebil

Selected Car Leasing råder over et team af leasingrådgivere med et stort internationalt sourcingnetværk, der gør at vi har de rette kompetencer til at hjælpe dig med at finde din drømmebil.