Selected Car Leasing

Om os

Selected Car Leasing har mere end 13 års erfaring indenfor leasing af sportsvogne og biler i premium og luksus segmentet. Med stor passion, viden og et internationalt netværk hjælper Selected Car Leasing kunden i mål i jagten på drømmebilen.

Selected Car Leasing har hovedsæde på Stensgårdvej 17 i Middelfart, hvor man i 2017 slog dørene op til et stort bilhus, som senere hen blev yderligere udbygget. Siden da er det gået stærkt, og Selected Car Leasing har sidenhen udvidet og er i dag landsdækkende med kontorer og showrooms i København, Køge, Hellerup og Silkeborg.

Mere end blot et leasingselskab

Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår. Selected Car Leasing tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing.

Hos Selected Car Leasing bliver du dog mere end blot en kunde med en leasingkontrakt. Som en del af Selected Car Group oplever kunderne hele gruppens passionerede bilunivers samt de interne synergier, der binder professionelle leasingaktiviteter sammen med fantastiske investeringsbiler i Selected Car Investment og ekstraordinære kundeevents i Selected Car Collection.

Et bilunivers båret af passion

Selected Car Investment

Med mange års erfaring og et stort internationalt netværk tilbyder Selected Car Investment gennemgående ekspertise i bilinvestering til private og professionelle investorer med ambitionen om at realisere et økonomisk og emotionelt afkast. Selskabet køber og sælger investeringsbiler over hele verden samt udbyder puljeinvesteringer, hvor en gruppe af investorer går sammen om at investere i en udvalgt pulje af nogle af verdens mest unikke biler med Selected Car Investment som aktiv forvalter.

Selected Car Collection

Selected Car Collection, der er en af Europas fineste, kronologisk opbyggede samlinger af klassiske sportsvogne og samlerbiler, og samtidig også et af Danmarks mest unikke venues for eksklusive møder, events og præsentationer. Den eksklusive bilsamling spænder over syv årtier af klassiske biler fra luksuriøse bilfabrikanter som Ferrari, Porsche, Mercedes-AMG, Jaguar, Lamborghini, BMW og Pagani.

Globale koncerner som aktive ejere

I foråret 2022 fusionerede to af Danmarks største leasingselskaber Solid Leasing og Selected Car Leasing til én forretning under sidstnævntes brand, hvilket startede et nyt kapitel i selskabets historie. Selected Car Group er i dag ejet og solidt forankret i to af Danmarks største familieejede koncerner igennem Torben Østergaard-Nielsens Selfinvest og Jacob Brunsborgs Lars Larsen Group, der hver ejer 50% af Selected Car Group.

Med et perfekt match i værdigrundlag, ambitioner og mentalitet de to selskaber imellem, cementerede fusionen Selected Car Leasings position som det største danske leasingselskab indenfor sportsvogne og biler i luksus og premiumsegmentet.

Ét bilunivers - 6 lokationer

Selected Car Leasing er landsdækkende med showrooms på Sjælland, Fyn og i Jylland, og alle afdelinger står klar til at hjælpe dig i jagten på drømmebilen. Se alle vores andre lokationer herunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi har de bedste bileksperter i vores huse

Nyeste biler