Selected Car Leasing

Privatleasing

Scroll
biler-privat-leasing-selected-car-leasing

Privatleasing

Hos Selected Car Leasing råder vi over et team af leasingrådgivere med et stort internationalt sourcingnetværk, der gør at vi har de rette kompetencer til at hjælpe dig med at finde din drømmebil samt, hvordan den næste drømmebil bør finansieres.

Med leasingaftale hos Selected Car Leasing, der lejer man en bil af et finansieringsselskab dvs. os – for en fast og aftalt månedlig ydelse i en afgrænset periode.

Som leasingtager er du naturligvis underlagt en række begrænsninger, som fremgår i leasingaftalen. Der er bl.a. et fast antal kilometer, som du må køre årligt. Det er typisk 25.000 kilometer om året, hvor du har mulighed for at tilkøbe flere kilometer, hvis der er behov for det. Derfor er det fordelagtigt, at du kender dit kørselbehov.

Du får heraf mulighed for at køre i en ny og større bil for et fast beløb om måneden, og det er en let og forudsigelig måde at have bil på uden uforudsete biludgifter.

Som kunde hos Selected Car Leasing får man økonomisk overblik og tryghed – uden pludselige og uforudsete udgifter undervejs, hvilket man typisk oplever når man selv ejer bilen!

biler-leasing-privat-selected-car-leasing-privatleasing

Hvornår bør man vælge privatleasing?

Hos Selected Car Leasing er det os, selskabet, som leaser bilen til dig – når du leaser privat får du samlet dine biludgifter.

Det er desuden os, leasingselskabet, som har ejendomsretten i perioden, og derfor os, der ejer bilen mens du leaser. Du betaler en førstegangsydelse i form af en udbetaling, hvorefter du betaler en fast månedlig ydelse.

Du får derfor med privatleasing hos Selected Car Leasing en økonomisk tryg aftale uden uforudsete udgifter.

Man kan vælge mellem to typer privatleasing – operationel leasing og finansiel leasing.

Med operationel leasing, så er bilen ikke din ejendom efter leasingperioden slutter – når aftalen udløber og man har afleveret bilen tilbage til leasingselskabet, så har man intet med bilen at gøre mere. De fleste betragter det som en tryghed ikke at have ejendomsretten over bilen når leasingaftalen slutter.

Hvis du ønsker, at skifte bil hyppigt og elsker duften af nye biler, så er operationel leasing et rigtigt godt valg for dig – du får mulighed for at opsige aftalen før tid og fra den ene måned til den anden stoppe med at betale den månedlige ydelse.

Operationel leasing er for dig, som ønsker lavere kapitalbinding og mere udskiftning.

Hvorimod med finansiel leasing – så er det leasingtager dvs. dig, der har ejendomsretten over bilen når leasingaftalen slutter. Dermed har du ansvaret for at finde en køber til bilen, hvor man er forpligtet til at henvise til en tredjepart efter endt leasingperiode som følge af, at man hæfter for restværdien.

Til gengæld, så afbetaler man bilen gennem leasingperioden, hvorefter man skal finde en køber til bilen.

Finansiel leasing er derfor attraktivt og fordelagtigt, hvis man ønsker at købe en bil, men ikke har pengene ‘nu og her’.

Du leaser den i første omgang, og derefter skal der findes en køber til at overtage bilen.

Se vores nyeste personbiler

Ét bilhus – 6 lokationer

Har du spørgsmål angående vores biler, lovgivning eller andre relevante spørgsmål omkring leasing af biler, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktinformationer.