Kreditværdighedsvurdering

Den 15. oktober 2021 trådte en ny lovændring om kreditværdighedsvurdering i kraft. Lovændringen er politisk bestemt og Folketinget vedtog for mere end et år siden denne med lovpakke (L 2020-12-29 nr. 2221).

Lovændringen har til formål at yde en yderligere beskyttelse af forbrugere, når de optager lån eller leasingforpligtelser på køretøjer. Det betyder, at alle leasingselskaber, der handler med køretøjer, fremover er pligtige til at foretage en såkaldt kreditværdighedsundersøgelse, jf. kreditaftaleloven § 52a.

Det betyder at både nye og eksisterende kunder hos Selected Car Leasing bliver bedt om at afgive en række informationer om sig selv ved nytegning og gentegning af kontrakt.

Vi sørger naturligvis for at hjælpe dig igennem processen ved tegning af kontrakt, og giver ovenstående anledning til spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 88 91 50 02.

Vi behandler dine data efter gældende lovgivning

Det er vigtigt for os i Selected Car Leasing A/S, at du som individ føler dig tryg ved vores behandling af de personoplysninger, der kommer i vores besiddelse, når du handler med os. Denne politik for beskyttelse af personoplysninger er et supplement til, men erstatter ikke andre politikker eller vilkår og betingelser, som er etableret mellem os.

Vi tager databeskyttelse meget alvorligt og hvis du har spørgsmål til denne politik, eller hvis du har brug for svar på et bestemt spørgsmål eller emne i denne forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.

Nyeste biler

Få et uforpligtende tilbud på din drømmebil

Selected Car Leasing råder over et team af leasingrådgivere med et stort internationalt sourcingnetværk, der gør at vi har de rette kompetencer til at hjælpe dig med at finde din drømmebil.