Selected Car Leasing

Erhvervsleasing

Scroll

Den overskuelige vej til drømmebilen

Leasing er for dig, der ønsker en gennemskuelig aftale på din næste bil.

Når du leaser en bil betaler du en månedlig ydelse for at have din bil til rådighed.

Når leasingperioden slutter, har du både mulighed for at forlænge leasingperioden, anvise en ny køber til bilen eller lade dit leasingselskab hjælpe dig med at finde en ny leasingtager.

Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing altid for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår.

Selected Car Leasing tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing.

erhvervsleasing bil hos selected car leasing
Selected Car Leasing

Erhvervsleasing

Der skelnes mellem privatleasing og erhvervsleasing – sidstnævnte indebærer flere attraktive fordele, hvorfor denne løsning er blevet enormt populært med tiden hos de danske forbrugere.

Hvis man som leasingtager vælger erhvervsleasing, så får man mulighed for at trække momsen fra udbetaling, leasingydelse og driftomkostning – det er naturligvis fradragsberettiget når leasingbilen ikke bruges privat.

Med erhvervsleasing får man derfor generelt lavere omkostninger – og derfor enormt attraktivt for firmaer og selvstændige eftersom de ikke behøver at købe bilen selv.

Det er derfor fordelagtigt, at benytte en erhvervsleaset bil eftersom man spreder leasingprisen over en længere periode uden større kapitalbindinger, hvilket frigiver et større økonomisk råderum…

Hvilken type erhvervsleasing bør man vælge?

Hos Selected Car Leasing har vi flere forskellige typer af erhvervsleasing – flexleasing, sæsonleasing og splitleasing.

Flexleasing

Flexleasing er en efterspurgt finansieringsform som følge af, at man med flexleasing vil opleve en række fordele i forhold til køb og betaling af bilen på fuld registreringsafgift, når bilen indregistreres.

Med flexleasing skal man i stedet for at betale den fulde afgift, kun betale de måneder hvor bilen er aktiv. Det gør betalingen til SKAT meget mindre. Fordelene indkluderer derfor lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, lavere kapitalbinding og lavere risiko ved gensalg.

Sæsonleasing

Sæsonleasing minder meget om flexleasing, men foregår i en kortere periode. Sæsonleasing har fokus på biler, der ikke skal køres hele året; man deler det typisk op i en sommer- og en vinterbil. Sæsonleasing er specielt velegnet til biler med en høj anskaffelsespris, eksempelvis kan du køre sportsvogn om sommeren og skifte til 4-hjulstrækker om vinteren.

Med sæsonleasing betaler man en periodeafgift i månedlige rater frem for at betale den fulde registreringsafgift ved køb af bilen.

Splitleasing

Vil du gerne bruge din bil til både erhverv- og privatkørsel – så kan splitleasing være en fordelagtig løsning for dig; her bliver omkostningerne ved bilen delt op efter dit forbrug.

Som udgangspunkt skal du have mere end 60% erhvervsmæssig kørsel, før splitleasing kan betale sig. Er din andel af erhvervskørsel mindre end 60%, anbefaler vi dig i stedet erhvervsleasing på periodeafgift.

Nyeste biler hos Selected Car Leasing

Lease din næste firmabil

Hos Selected Car Leasing er det nemt at lave erhvervsleasing aftale, hvor man gnidningsfrit får stillet en bil til rådighed – vi har et bredt og luksuriøst sortiment af biler.

Der medfølger forskellige attraktive fordele afhængig af, hvilken type leasing man vælger – men der gælder for erhvervsleasing et andet beskatningsgrundlag.

Beskatningsgrundlaget er individuelt og forskelligt afhængig af, hvilken bilen man leaser, hvoraf beskatningen beregnes på baggrund af alderen på køretøjet.

Hvis bilen er indregistreret for mindre end 3 år siden, så beregnes beskatningen jf. nyprisen og ekstraudstyr.

Hvis bilen er indregistreret for mere end 3 år siden, så beregnes beskatningen jf. handelsværdien samt anskaffelsesværdien.

Når du som virksomhed overvejer at erhverve en ny firmabil, så kan vi hos Selected Car Leasing hjælpe dig gennem hele processen, og naturligvis også tilbyde dig en fordelagtigt erhvervsleasing aftale.

1. Find ønskebilen

Beskriv din ønskebil, så finder vi efter grundig research markedets bedste eksemplar til dig.

2. Attraktivt tilbud

Med udgangspunkt i dine bilønsker og kørselbehov skræddersyr vi et attraktivt tilbud til dig.

3. Favorabel aftale

Efter kreditgodkendelse indgår vi sammen en leasingaftale på yderest favorable vilkår.

4. Mere køreglæde

Du kører ønskebilen i den ønskede periode og med stor fleksibilitet.

Ét bilhus – 6 lokationer

Har du spørgsmål angående vores biler, lovgivning eller andre relevante spørgsmål omkring leasing af biler, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktinformationer.