Passion for donation

Filantropi

Hele Selected Car Groups bilunivers er indbegrebet af en brændende passion for biler, og dén elsker vi at dele ud af!

Når vi i samme ombæring kan støtte op om velgørende formål og indsamlinger i den gode sags tjeneste, så går alt op i en højere enhed. Derfor har Selected Car Group i flere år bidraget til indsamlinger for bl.a. Børnecancerfonden, BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet, Knæk Cancer, Julemærkehjemmet og Legeheltene.

Søger du støtte til lignende velgørende arrangementer, så er du velkommen til at kontakte os.

En oplevelse for livet!

Ræs med Hjertet

Ræs med Hjertet er en forening, der har til formål at køre penge ind til velgørenhed. Alle pengene der bliver samlet ind ved at køre på Padborg Park, går ubeskåret til Julemærkehjemmet Fjordmark, Kollund.

På Julemærkehjemmet hjælper de børn i alderen 7-14 år, som har en svær hverdag og døjer med mobning, ensomhed, social isolation og i mange tilfælde også overvægt. Ud over den økonomiske støtte, giver Julemærkehjemmet også børnene en oplevelse for livet; de får en køretur i en sportsvogn. Dette er en oplevelse ud over det sædvanlige. Den formiddag de tilbringer på Padborg Park vil sent blive glemt!

I 2021 hjalp Selected Car Group med at køre 409.000 kr. ind til Julemærkehjemmet.

Eksklusive sportsvogne og glade børn!

Sportscar Event

Sportscar Events fokus er primært på at samle penge ind til Børnecancerfonden, men de donerer også til Trygfondens Familiehus og Lukashuset.

Sportscar Event afholder deres arrangement forskellige steder i Danmark, blandt andet på Jyllandsringen, Sjællandsringen, Beldringe lufthavn mm. Selected Car Group stiller som regel med en af sine racerbiler og hjælper med at køre penge ind til det gode formål. I maj 2022 formåede Sportscar Event at samle mere end 500.000 kr. ind til børnecancerfonden.

Et ufravigeligt element

Race for Riget

Race for Riget er et ufravigeligt element ved Copenhagen Historic Grand Prix, hvor der bliver kørt penge ind til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet. Selected Car Group har de sidste mange år stillet en Lamborghini Super Trofeo Evo til rådighed, som selveste Mr. Le Man, Tom Kristensen, kører rundt i.

I 2021 formåede Race for Riget at samle hele 550.000 kr. sammen til børn og unge, for at hjælpe dem gennem en svær tid.

Leg og bevægelse!

Legeheltene

Børneulykkesfonden har startet velgørenhedsorganisationen Legeheltene, som arbejder på at skabe mere leg og bevægelse for alle børn i alderen 1-14, som indlægges i Danmark.

Selected Car Groups eksklusive lokation i Køge kunne i juni 2022 lægge loakler til et arrangement, hvor der blev samlet mere end 100.000 kr. ind til Legeheltene.

Se vores fremtidige events

Events

Som kunde hos Selected Car Group bliver du en del af vores passionerede bilunivers, hvor vi i løbet af året holder en masse forskellige events!

Det er alt fra velgørenhedsrace til trackdays i din egen bil! Så kunne du tænke dig at se, hvilke events vi har kørende lige nu, så klik ind på vores eventside og find ud af hvad vores næste event er.