Leasing af bil
Den overskuelige vej til drømmebilen

Leasing af biler

Drømmer du om at sidde bag rattet i en bil, der forener stil, komfort og økonomisk fornuft?
Leasing af biler kan være nøglen til netop dette. Med leasing får du adgang til en verden, hvor lækre premium biler bliver en del af din hverdag, uden de store kapitalbindinger og bekymringer om værditab. På denne side udforsker vi fordelene ved bil leasing, og hvordan du kan navigere i valget af den perfekte leasingaftale, der matcher dine behov og livsstil.

Flexleasing

Flexleasing er en efterspurgt finansieringsform af biler til både private og erhverv. Det skyldes, at du ved flexleasing vil opleve en række fordele i forhold til køb og betaling af bilen på fuld registreringsafgift, hvor du normalt skal betale 150% i registreringsafgift på én gang, når bilen indregistreres.

Flexleasing er en leasingmetode, hvor du undgår at betale fuld registreringsafgift. Du betaler i stedet registreringsafgiften i små, månedlige rater, hvilket typisk vil udgøre en periode på 12 måneder. Det betyder, at du ved flexleasing undgår stor likviditetsbinding, idet du som leasingtager, skal af med væsentligt færre penge.

For rigtig mange vil flexleasing altså være en overskuelig vej til leasing af drømmebilen, idet man på attraktive vilkår har mulighed for at køre i eksklusive bilmærker.

Sæsonleasing

Sæsonleasing minder meget om flexleasing, men foregår i en kortere periode. Sæsonleasing har fokus på leasing af biler, der ikke skal køres hele året; man deler det typisk op i en sommer- og en vinterbil.

Sæsonleasing er specielt velegnet til biler med en høj anskaffelsespris, eksempelvis kan du køre sportsvogn om sommeren og skifte til 4-hjulstrækker om vinteren – og for leasingtagere med et stort kørselsbehov. Finansiering af biler ved sæsonleasing baserer sig på, at vi som leasingselskab stiller bilen til rådighed for dig i en aftalt periode. Vi indbetaler derefter en forholdsmæssig registreringsafgift for den aftalte leasing til SKAT.

Splitleasing

Splitleasing er en deleordning hvor der indgås to enslydende leasingkontrakter – én med virksomheden og én med privatpersonen. Herefter splittes bilens omkostninger månedligt efter den procentmæssige fordeling af den erhvervsmæssige -og private kørsel. Det betyder at du undgår at blive beskattet af fri firmabil og blot bliver faktureret en procentdel af bilens omkostninger.

Bilens omkostninger som fordeles på en splitleasingaftale, er førstegangsydelsen, den månedlige leasingydelse, forsikring, vægtafgift, brændstof og service – alt dette reguleres procentmæssigt ud fra brugerens registrering via. en elektronisk kørebog.

Ved at bruge splitleasingmodellen, behøver du ikke længere lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når du har fri, hvilket gør det nemmere, billigere og sjovere at køre i firmabil.

Har du flere spørgsmål til leasing af biler?

Billeasing kan fra start være en smule forvirrende at forstå. Derfor har vi herunder samlet en række ofte stillede spørgsmål om leasing af biler.

Få et uforpligtende tilbud på din drømmebil

Selected Car Leasing råder over et team af leasingrådgivere med et stort internationalt sourcingnetværk, der gør at vi har de rette kompetencer til at hjælpe dig med at finde din drømmebil.