Topmoderne værksted i Køge til servicering og reparation af din personbil

Selected Car Service

Scroll

Book tid på værkstedet

Indtast din nummerplade for at booke tid

Bilen er ikke indregistreret

Indtast din bils nummerplade, vælg den ønskede service og udfyld de resterende informationer. Så kontakter vi dig snarest.

Hvad vi tilbyder

Selected Car Service står klar til at hjælpe med service og reparationer af din personbil. Vi tilbyder service, dækskifte- og hotel, klargøring, reparation og meget andet. Kontakt os for at høre nærmere om vores ydelser.

Vi er guld CAC certificeret

Vores ekspertise, know-how, passion og mangeårige erfaring skinner tydeligt igennem hele gruppen og du kan naturligvis forvente det samme hos Selected Car Service.

Serviceaftale på din bil

En Selected Car Serviceaftale betyder tryghed for dig og din bil.

Dækcenter og hotel

Hos Selected Car Service opbevarer og håndterer vi hjul i alle størrelser til både personbil, varevogn, sportsbil og klassiske biler. Vi vasker desuden din bil inden aflevering.

Klargøringscenter

Vores professionelle klargøringscenter står klar til at hjælpe med alt fra en let kosmetisk klargøring til en altomfattende klargøring med afsluttende udvendig coating.

Skadeservice

Vores skadecenter tager hånd om din bil uanset om der er tale om mindre buler, størrer skader fra et trafikuheld eller noget helt tredje.

Erstatningsbil

Har du behov for en erstatningsbil har du mulighed for at leje en af flere forskellige modeller hos os. Vi har den bil der dækker lige netop dit behov.

Vejhjælp

Vi dækker dig 24 timer i døgnet med vejhjælp fra SOS Dansk Autohjælp for kun kr. 495,- årligt. Hvis du ikke har vejhjælp abonnement hjælper vi stadig, dog til SOS Dansk Autohjælps timepris.

Kontakt vores værksted i Køge