Skift til Selected Car Leasing

Du kan nemt skifte til Selected Car Leasing - hos os, har vi et stort udvalg af premiumbiler, hvorved vores kunder kan vælge netop den bil, der passer til deres behov. Som kunde hos Selected Car Leasing, får du adgang til et bredt udvalg af premiumbiler, herunder elbiler, SUV'er og de nyeste sportsmodeller.

Derudover er vores leasingaftaler fleksible, og vi har flere forskellige typer af leasingaftaler. Vi tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing.

Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing altid for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår. Vi sikrer hurtig og effektiv behandling af ansøgninger og ændringer, og når leasingaftalen udløber kan du nemt og hurtigt aflevere bilen.

Vores kundeservice af dedikerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige leasingaftale, der passer til dine behov.

Skift til os

Send os din nummerplade - så klarer vi resten

Har du leasingbil hos et andet selskab og skal du forny din aftale? Det er nemt, hurtigt og trygt at skifte til Selected Car Leasing.

Start med at indtaste din nummerplade herunder for at få et uforpligtende tilbud fra os.

Nyeste biler hos Selected Car Leasing

Hvorfor lease hos Selected Car Leasing?

Vores DNA bygger på ordentlighed, lederskab og købmandskab og vi har altid kunden i fokus, så du kan føle dig tryg og godt klædt på igennem hele din tid hos Selected Car Leasing. Dette afspejler sig også i vores gentegningsprocent på +90% og en Net Promoter Score på +80.

Hos Selected Car Leasing bliver du dog mere end blot en kunde med en leasingkontrakt. Som en del af Selected Car Group oplever kunderne hele gruppens passionerede bilunivers samt de interne synergier, der binder professionelle leasingaktiviteter sammen med fantastiske investeringsbiler i Selected Car Investment og ekstraordinære kundeevents hos Selected Car Collection.

1. Find ønskebilen

Beskriv din ønskebil, så finder vi efter grundig research markedets bedste eksemplar til dig.

2. Attraktivt tilbud

Med udgangspunkt i dine bilønsker og kørselbehov skræddersyr vi et attraktivt tilbud til dig.

3. Favorabel aftale

Efter kreditgodkendelse indgår vi sammen en leasingaftale på yderest favorable vilkår.

4. Mere køreglæde

Du kører ønskebilen i den ønskede periode og med stor fleksibilitet.

Hvad gør jeg når leasingkontrakten udløber?

Når din leasingkontrakt udløber har du mulighed for at lave en ny genberegnet aftale og køre videre i bilen. Ønsker du ikke dette, skal du indfri bilens restværdi. Det betyder at du skal betale det aftalte beløb til leasingselskabet, hvorefter bilens ejerskab overføres til dig. Du kan nu sælge den videre til tredjepart. Da bilen nu igen er uden registreringsafgift, er dine muligheder for at finde en køber markant større end for danske biler med fuld afgift, da du kan sælge bilen i hele Europa.

Vi kan naturligvis være behjælpelige i denne proces. Vi kan eksempelvis sætte bilen til salg for dig, finde en forhandler i Europa, der vil købe den eller sælge den til en af vores eksisterende kunder, der er på udkig efter en ny bil.

Du har altså følgende valgmuligheder når leasingkontrakten udløber:

  • Du kan forlænge leasingkontrakten med yderligere 12 måneder.
  • Du kan anvise en dansk eller udenlandsk virksomhed, som skal købe bilen af Selected Car Leasing.
  • Du kan anvise en tredjepart, som kan overtage bilen på en ny leasingaftale.
  • Selected Car Leasing kan hjælpe dig med at finde en ny leasingtager af bilen.

Få et uforpligtende tilbud på din drømmebil

Selected Car Leasing råder over et team af leasingrådgivere med et stort internationalt sourcingnetværk, der gør at vi har de rette kompetencer til at hjælpe dig med at finde din drømmebil.