Selected Car Leasing

Sportsvogn

Gør dine bildrømme til virkelighed og udlev din passion for hastighed og hestekræfter.

Selected Car Leasing råder over et team af leasingrådgivere med et stort internationalt sourcingnetværk, der gør at vi har de rette kompetencer til at hjælpe dig med at finde din drømmebil.

Er du klar til at opleve suset af en ægte sportsvogn? Vi skræddersyer din leasingaftale til netop dine behov og præferencer, så hvis du drømmer om at cruise gennem Danmarks veje bag rattet i en sportsvogn bør du tage kontakt til os. Vores udvalg af luksuriøse sportsvogne kombinerer kraft, stil og teknologi for at give dig den ultimative køreoplevelse!

Se vores sportsvogne på lager

Lease din næste sportsvogn hos Selected Car Leasing

Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing altid for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår. Selected Car Leasing tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing når du skal bestemme din næste sportsvogn!

Der er flere gode grunde til at lease din næste sportsvogn hos Selected Car Leasing.

Du får med en leasingaftale hos os typisk lavere månedlige betalinger end at finansiere et bilkøb. Derudover giver leasing dig mulighed for at køre en nyere bil og opgradere til en ny model oftere end hvis de købte bilen. Det kan også være en god mulighed for dig, der ønsker at køre en premium sportsvogn, men ikke ønsker at investere i den fulde købspris.

Vi står altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål, hvad end det drejer sig om en given bil, leasingkoncepter, kontraktprocessen, lovgivning eller andet

erhvervsleasing bil hos selected car leasing
Selected Car Leasing

Årets sommerbil

Sportsvogne er blevet populære af flere årsager bl.a. er de kendt for deres høje ydeevne og køreegenskaber. De er ofte udstyret med en kraftfuld motor og en sportslig køreposition, hvilket giver føreren en spændende køreoplevelse.

De er også ofte designet med et unikt og attraktivt udseende, hvilket kan appellere til mange menneskers ønske om at eje en bil, der skiller sig ud. Sportsvogne kan også være en statussymbol for dem, der ønsker at vise deres succes og livsstil.

Populære sportsvogne

Ét bilhus – 6 lokationer

Har du spørgsmål angående vores biler, lovgivning eller andre relevante spørgsmål omkring leasing af biler, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktinformationer.