28. apr. 2023

Trackday på Bilster Berg 28. april 23

I 2023 tager Selected Car Group igen inviterede kunder med til Bilster Berg i Tyskland.

Lukket kundearrangement

Oplev den imponerende bane

I 2023 tager Selected Car Group igen inviterede kunder med til Bilster Berg i Tyskland. Endnu engang vil vores trackdayinteresserede kunder prøve kræfter med den kuperede og udfordrende trackday bane.

Som kunde hos Selected Car Group er der mange muligheder for at udleve sin passion for biler. At deltage på en af vores trackdays giver mulighed for at afprøve din bils fulde potentiale på en lukket bane under sikre forhold.

 

DC Workshop

Få mere ud af din trackdaybil

DC Workshop er en del af Selected Car Group, som specielt har fokus på sportsvogne og racerbiler. Hos DC Workshop har du muligheden for at få serviceret og optimeret din trackdaybil før sæsonstart og klargjort den efter en trackday, således den står klar til næste gang.

Ønsker du at dyrke din passion for biler endnu mere tilbyder DC Workshop et medlemskab i Driver Club. At være medlem i Drivers Club giver dig yderligere fordele i forhold til at pre-booke vores Trackday events, et spændende netværk med andre bilpassionerede mennesker samt muligheden for gode besparelser på serviceydelser fra DC Workshop og ikke mindst invitationer til eksklusive Drivers Club arrangementer.

Hør mere om Drivers Club hos DC Workshop. Klik på knappen for at læse mere eller se videoen til venstre, hvor vi gennemgår mulighederne for at optimere en performancebil.