25. feb 2024

En gokart til landevejen

Mini Cooper S Cabriolet - En gokart til landevejen

Foråret nærmer sig, hvilket får os alle til at tænke på sommer og sol. Dine tanker flyver straks til stranden, hvor du kan mærke sandet mellem tæerne og høre bølgernes skvulp. Og hvad kunne være bedre end at opleve vejen til stranden med vinden i håret og solen fra den åbne himmel, i en Mini Cooper S Cabriolet?

Mini er et ikon, der har eksisteret siden 1959 og har siden dens fødsel været et symbol på frihed til folket. Bilen blev skabt med tanken om, at den skulle være økonomisk, sjov og rummelig. Det lykkedes, og i dag er Mini en milepæl i bilhistorien. 

Da tyskerne fra München overtog styringen i år 2000 sluttede æraen for den såkaldte Classic Mini og New Mini som vi kender i dag blev født. 

Stadig har Mini sin charme og personlighed, men New Mini banede vejen Mini, som i dag ikke kun byder på en bil, men en hel palette af modeller.

Mini har altid  været en gokart til landevejen grundet placeringen af dens hjul og den tværliggende motor. Og med rødder i motorsportens verden takket være racerkøreren John Cooper har man formået, at puste endnu mere liv i modellerne fra Mini end der var i forvejen.

Et uundgåeligt eksempel er denne Mini Cooper S. Farven British Racing Green får dig til at tænke tilbage på dens hjemstavn i England og bilen emmer dermed af historie. Både den klassiske omdrejningstæller bag rattet og skærmen i instrumentbordet, formet som et speedometer, er alle referencer til originalen.

Men intet er som den originale. Takket være tuning-afdelingen John Cooper Works har den hele 231 hk under hjelmen og når 240 km/t på toppen. Et tryk bag rattet på skiftepalerne og bilen gearer ned med det samme og de velformede lædersæder sørger for at du forbliver i stolen.

Denne Mini Cooper S Cabriolet garanterer dig og sjov og underholdning og tvinger dig nærmest til at finde den lille snoede omvej til stranden, hvor svingene er skarpe og kurverne kræver din opmærksomhed.

Kom forbi vores showroom i Silkeborg og oplev den selv.