23. maj 2023

Selected Car Group opkøber midtjyske A-Leasing og CC-Cars

Selected Car Group opkøber midtjyske A-Leasing og CC-Cars

Selected Car Group tilføjer nye ben til både Selected Car Leasing og Selected Car Investment med opkøbet af det midtjyske leasingselskab A-Leasing med hovedsæde i Ans. Opkøbet betyder også, at nichebilhuset CC-Cars, som specialiserer sig i klassiske retro- og vintagebiler i premiumsegmentet, bliver indlemmet i Selected Car Investment, en del af Selected Car Group.

Selected Car Group styrker endnu en gang flere forretningsben med et nyt opkøb. Selected Car Group har opkøbt det midtjyske leasingselskab A-Leasing og nichebilhuset CC-Cars, som specialiserer sig i klassiske retro- og vintagebiler i premiumsegmentet. Leasingselskabet A-Leasing med hovedsæde i Ans kommer fra 1. juni til være en del af Selected Car Leasing, som er Selected Car Groups leasingaktivitet, mens CC-Cars beholder sit eget navn, men de hører under Selected Car Investment-paraplyen. CC-Cars skal fortsætte sit arbejde med sourcing og formidling af sjældne biler i mellemklassen som et supplerende ben til Selected Car Investment.

”Vi er utrolig glade for at kunne byde A-Leasing velkommen som en del af Selected Car Leasing. Det er en veldrevet virksomhed med en stærk og loyal kundebase, som vi ser frem til at kunne servicere med alt, hvad vores Selected Car Group univers kan tilbyde af kundeevents, netværk og oplevelser,” siger Ulrik Larsen, CEO hos Selected Car Group og tilføjer:

”Opkøbet er helt oplagt, da A-Leasing bygger på det samme tanke- og værdisæt omkring ordentlighed, som vi gør. Vores fælles fokus på ordentlighed og vores passion for biler er drivkraften bag aftalen, og vi er begejstrede for at kunne udbygge vores forretning i det jyske med A-Leasings lokation og kundebase.”

Lige til højrebenet

Glæden over opkøbet er også stor hos A-Leasings medejer Christian Jensen, som endda tidligere har stiftet bekendtskab med den fynske bilgruppe.

”Vi er rigtig glade for fremover at dele maskinrum med Selected Car Group. Den større organisation kommer til at tilføre en række fordele for os, både i kraft af stærke back-office funktioner indenfor kontrakter og compliance, men i høj grad også gennem et endnu større bilunivers for vores kunder,” siger Christian Jensen, medejer hos A-Leasing og CC-Cars og tilføjer:

”Det er faktisk ikke første gang, at jeg har at gøre med Selected Car Group, da jeg indtil 2014 var ansat hos dem. Også derfor føles det nu lidt som at komme hjem, og jeg ved, at min forretning er i de tryggeste hænder hos Selected Car Group.”

Mellem Selected Car Group, A-Leasing og CC-Cars forventer alle parter, at der bliver tale om en gnidningsfri overgang uden bump på vejen for, at de to jyske selskaber bliver integreret i Selected Car Group.

”At det skulle være Selected Car Group, lå lige til højrebenet. Vi ved, hvad hinanden står for, og tilliden er gensidig. Vi kender desuden hinanden fra tidligere og har mødtes på messer rundt omkring i udlandet, hvor der altid har været en god dialog. Derudover har vi solgt biler til Selected Car Group i løbet af årene, så sammensmeltningen virker ganske naturlig,” siger Christian Jensen.

Opkøbet af A-Leasing vil ikke betyde ændringer i driften på nær navn og logo, som bliver til Selected Car Leasing. Med opkøbet følger alle 10 kolleger på kontoret i Ans, foruden at Selected Car Groups samlede kontraktpulje forøges med yderligere 800 biler på vejene. Med købet af ALeasing har Selected Car Leasing nu knap 7.000 leasingkontrakter på danske veje og er dermed størst i premium-, luksus og sportssegmentet.

Som en del af opkøbet lukker A-Leasing og CC-Cars deres showroom i Odense, hvorefter der kun vil være forretningsaktivitet i Ans. Dertil bliver der etableret et nyt værksted i Ans med fire specialmekanikere, som blandt andet skal servicere leasingbiler og investeringsbiler fra både det tidligere A-Leasing men også Selected Car Groups samlede jyske leasingsegment, som har til hovedsæde i de nybyggede lokaler på Kejlstrupvej i Silkeborg.

Mandskabet hos både A-Leasing og CC-Cars vil efter opkøbet være det samme, og Christian Jensen tiltræder som direktør i CC-Cars.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.