02. jul 2024

Selected Car Leasing lander ny direktør

Selected Car Leasing lander ny direktør

Den familieejede bilgruppe Selected Car Group har efter en grundig søgning nu landet den rigtige kandidat til at drive gruppens leasingforretning. Med over 10 års erfaring for leasing, og et tysk ophav, er Julian Marten et stærkt kort til at drive forretningens fortsatte vækst og udvikling.

Et år efter Selected Car Group rokerede rundt på ledelsesposterne, er der nu fundet den helt rigtige direktør til at stå i spidsen for bilgruppens leasingforretning. Med den nye direktør, Julian Marten, på plads, kan Selected Car Leasing nu fortsættes sin positive udvikling.

”Det er altid en hård nød at knække, at finde det helt rigtige match til en stilling som direktør, men med Julian Marten har vi ramt hovedet på sømmet til at drive vores leasingforretning,” siger Jens Christian Tangbæk, Group CEO for Selected Car Group og fortsætter:

”Med det helt rigtige miks af passion for biler, blik for bundlinje og forretningstæft, er Julian Marten lige den kandidat, som vi har ventet på. At han desuden har et tysk ophav og stærke tyskkundskaber passer helt perfekt, da særligt Tyskland er et af flere internationale markeder vi kigger meget efter.”

Julian Marten kommer fra Fleggaard Leasing og kan med næsten 13 års erfaring i deres organisation, fra sælger til chef, kalde sig leasingekspert i alle led af forretningen. Det er denne erfaring, som skal være med til at udvikle Selected Car Leasings tilbud.

”Jeg er utroligt glad for, at få muligheden for at indtræde i Selected Car Leasing som direktør og være med til at forme retningen for Danmarks ubetinget mest passionerede leasingselskab indenfor premium- og supersportsvognssegmentet. Jeg kan mærke, at her er en organisation med ild i alle stempler og fuld fart frem. Det ser jeg meget frem til at være en del af, både som chef, men også som sparringspartner for hele organisationen,” siger Julian Marten, CEO for Selected Car Leasing.

Ny strategi danner rammen for vækst

At Selected Car Group ansætter en ny direktør for leasingbenet nu, er god timing, da hele organisationen står overfor implementeringen af en ny forretningsstrategi. Denne skal blandt andet fokusere endnu mere på kundeoplevelsen og digitale løsninger, internationalisering samt ESG-tiltag.

”Det er utroligt spændende at træde ind i Selected Car Leasing netop nu, hvor der er lavet en flerårig strategi for de store linjer i butikken. Her kan jeg se mig selv passe rigtigt godt ind og bidrage med al min erfaring for blandt andet operationel leasing, flexleasing, import samt et frisk blik på den grønne omstilling, som fylder meget i vores branche,” siger Julian Marten.

Under ledelsesrokaden i 2023 overtog Jens Christian Tangbæk rollen som Group CEO mens Ulrik Larsen påtog sig en dobbeltrolle som direktør for både Selected Car Leasing og Selected Car Investment. Med tilføjelsen af Julian Marten som ny CEO for Selected Car Leasing kan Ulrik Larsen nu fokusere på investeringsbenet i forretningen. Slutteligt indtrådte Dennis Vestergaard Hansen som Group CFO i 2022 og dermed er ledelsesgruppen komplet.