07. jul 2024

En åben åbenbaring

BMW 840i Cabriolet - En åben åbenbaring

Når solen skinner og vejene kalder, er der intet, der slår følelsen af at køre en cabriolet. Med 840i bringer BMW ånden fra de klassiske luksuscoupéer ind i det 21. århundrede med både stil, ynde og en køreoplevelse, få kan matche.

Designet trækker stærke tråde tilbage til BMW’s luksuscoupéer fra 70’erne, hvor den ikoniske 6-serie hurtigt blev et must for smarte forretningsfolk i discoens æra. Med den nye 8-serie løftes den tunge arv helt ubesværet. Modelnummeret blev skruet et par gange op og med et skarpt design og en oplevelse af tysk kvalitet, blev bilen øjeblikkeligt en succes.

Ikke mindst introduktionen af versionen uden tag gjorde det klart, at BMW var tilbage på toppen af luksussegmentet. For 840i Cabriolet er den ideelle bil for dem, der elsker at køre under åben himmel.

Med ren, uforfalsket motorkraft fra rækkesekseren, er det lyden af hundrede års bilhistorie, der flyder gennem dine øregange. Twin-scroll turboladeren eliminerer enhver tøven og leverer en eksplosiv acceleration, bare du tænker på det. Og den avancerede adaptive undervogn sikrer, at den store bil føles lige så adræt som en 4-serie.

Det her er bilen, du vælger til turen tværs gennem Europa på en varm sommerdag. Slå taget ned, skru op for varmen i nakkestøtterne og mærk hvordan skuldrene sænker sig i samme takt som nålen på speedometeret går den modsatte vej. I en BMW 840i Cabriolet er hver køretur en fornøjelse, uanset om du cruiser gennem Randers eller på Rivieraen.

Så skal din næste rejsemakker byde på både luksus og løjer, så kom forbi vores showroom i Silkeborg og mød denne veludstyrede BMW 840i Cabriolet. Vi glæder os til at se dig.