Besøg vores showroom i

Køge

Vi sidder klar til at hjælpe dig i hele butikkens åbningstid. Find kontaktoplysninger, åbningstider og yderligere information om Selected Car Leasing i Køge nedenfor.

Information

Mandag - torsdag
08:30 - 16:30
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
11:00 - 16:00

Adresse

Tangmosevej 99
4600 Køge

Historien bag

Siden åbningen af Selected Car Leasings showroom i Hellerup i 2017 har selskabet oplevet en konstant fremgang i aktiviteterne i og omkring hovedstadsområdet. Selected Car Leasing valgte derfor i 2019 at realisere planerne om en yderligere udvidelse på Sjælland med et nyt bilhus. Denne gang blev et nyt domicil opført i Køges mest attraktive bilområde, hvilket gav Selected Car Leasing yderligere 5.188 m² at boltre sig på til den fortsatte vækst. Bilhusets showroom omfavner både leasing- og investeringsbiler samt et eksklusivt udvalg fra bilsamlingen i Selected Car Collection.

Den 1. november 2020 åbnede bilhuset i Køge desuden dørene til et bilværksted med det nærliggende navn Selected Car Service, der optager 1.500 m² af husets samlede areal. Med det nyeste udstyr og teknologi varetager værkstedet alt fra personbiler og varevogne til eksklusive og klassiske biler. Kort tid efter åbningen blev værkstedet desuden CAC certificeret med den højest mulige status i form af en guldcertificering.

Nyeste biler i Køge

Udvalgte medarbejdere i Køge

Telefon: +45 88 91 50 30

Email: [email protected]

Find os i hele landet!

Selected Car Leasing er landsdækkende med showrooms på Sjælland, Fyn og i Jylland, og alle afdelinger står klar til at hjælpe dig i jagten på drømmebilen.

Se alle vores andre lokationer herunder.

Modtag nyhedsbrev fra Selected Car Leasing

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Leasing.

Du vil som abonnent på Selected Car Leasings nyhedsmail modtage skarpe tilbud på nye udvalgte leasingbiler, modtage invitationer til kommende events, konkurrence og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers hver uge.