Besøg vores showroom i

Silkeborg

Vi sidder klar til at hjælpe dig i hele butikkens åbningstid. Find kontaktoplysninger, åbningstider og yderligere information om afdelingen nedenfor.

Information

Mandag - fredag
08:30 - 16:30
Lørdag
Lukket
Søndag
11:00 - 15:00

Adresse

Kejlstrupvej 87
8600 Silkeborg

Solid Leasing og Selected Car Leasing er fusioneret

I foråret 2022 blev det meldt ud at to af Danmarks største leasingselskaber Solid Leasing og Selected Car Leasing fusionerede til én forretning under sidstnævntes brand, hvilket startede et nyt kapitel i selskabets historie. Et lille års tid senere kunne selskabet så melde ud at fusionen officielt var gennemført, og at Solid Leasing nu er overgået til Selected Car Leasings CVR.

Fusionen har skabt en fælles bilpark i milliardklassen med flere end 5.000 kontrakter og cementerede på ny selskabets førende position i markedet. Selected Car Leasing er i dag ejet og solidt forankret i to af Danmarks største familieejede koncerner igennem Torben Østergaard-Nielsens Selfinvest og Jacob Brunsborgs Lars Larsen Group, der hver ejer 50% af forretningen.

Besøg os på vores nye lokation i Silkeborg

Med fusionens gennemførelse kunne Selected Car Group også meddele at vi flyttede fra vores gamle lokation på Ballevej til et nyt eksklusivt bilhus på Kejlstrupvej 87 i Silkeborg. Her er den gamle College360-bygning blevet kompletrenoveret, hvor Selected Car Group nu hører til i fantastiske rammer med vores leasing og samlerbiler.

Nyeste biler i Silkeborg

Udvalgte medarbejdere i Silkeborg

Telefon: +45 87 20 24 00

Email: [email protected]

Find os i hele landet!

Selected Car Leasing er landsdækkende med showrooms på Sjælland, Fyn og i Jylland, og alle afdelinger står klar til at hjælpe dig i jagten på drømmebilen.

Se alle vores andre lokationer herunder.

Modtag nyhedsbrev fra Selected Car Leasing

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Leasing.

Du vil som abonnent på Selected Car Leasings nyhedsmail modtage skarpe tilbud på nye udvalgte leasingbiler, modtage invitationer til kommende events, konkurrence og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers hver uge.