18. sep. 2024

Eksklusiv rundvisning i Selected Car Collection Silkeborg

FRA DKK 449 inkl. moms

Eksklusiv rundvisning

Selected Car Collection Silkeborg er normalt ikke åben for offentligheden, men er alene forbeholdt særlige, lukkede arrangementer. Vi har dog valgt at holde et åbent arrangement, hvor du får mulighed for at opleve vores unikke samling af superbiler.

Et besøg i Selected Car Collection starter med fortællingen om Selected Car Group; Om hvem vi er, og hvad vi laver; Og om den passion for biler, der ligger til grund for alt, hvad vi foretager os.

Efterfølgende bliver I præsenteret for bilerne i samlingen. Hvad er det for en særlig historie, unik design-detalje eller markant ingeniørmæssig bedrift, der gør lige præcis dén bil unik? Og hvad var det, der fik hjertet til at slå så hårdt, at bilen bare måtte være en del af Selected Car Collection Silkeborg?

Efterfølgende kan i nærstudere bilerne på egen hånd – og selvfølgelig stille spørgsmål, hvis der er noget, man gerne vil høre mere om.

Hvis det kribler i fingrene for selv at sætte sig bag rattet, kan man prøve kræfter med Selected Car Collection Silkeborgs realistiske racerbil-simulator. Hér kan du træde sømmet i bund, og for en stund forestille dig, at du selv er racerkører

​Regler er vi ikke meget for, men der må IKKE tages billeder i Collection, da det er en lukkede samling. Hvis dette ikke overholdes, vil I blive bortvises med øjeblikkelig virkning.

Program

17:00 – Ankomst

17:15 – 18:00 – Rundvisning i bilsamlingen

18:00 – 19:00 – Fri bevægelse i samlingen

19:00 – Vi slutter af