18. apr. 2024

Padborg Park – Arrive & Drive 18. april 2024

Deltag på vores Arrive & Drive trackday på Padborg Park. Vi har banen til rådighed fra kl. 08.00-20.00. Du kan møde op, når det passer dig, køre et par timer eller hele dagen. Vi sørger for kyndig instruktion og har selvfølgelig sørget for fuld forplejning hele dagen. Du har også mulighed for at leje en Mitjet-racer på dagen, hvis du ikke vil køre i din egen bil. Læs mere på siden her, og tilmeld dig.

FRA DKK 1.800 inkl. moms
Tilmelding er åben

Arrive & drive på Padborg Park

Det er med største fornøjelse at Selected Car Group kan invitere dig samt eventuel ledsager til trackday på Padborg Park.

Tidspunkt:
Trackdayen afholdes torsdag den 18. april 2024 fra kl. 08.00 – 20.00. Du kan deltage i det tidsrum du ønsker og køre de timer du har lyst til.

Pris:
Kr. 1.800,- inkl. moms ekskl. evt. gebyrer for 1 deltager med 1 bil.

Kr. 500,- inkl. moms ekskl evt. gebyrer for 1 ekstra deltager uden bil.

Bemærk denne dag er kun for gadebiler ikke racerbiler! 

Leje af Mitjet biler:

Du har mulighed for at leje en af Padborg parks Mitjet trackbiler, der med garanti giver dig en spændende og fuld autentisk racerbilsoplevelse.
En Mitjet er en 750 kg fuldblodsracer med 230 hk og sekventiel gearkasse, der gerne må køre på banen denne dag og garanterer en fed oplevelse.

Pris: 
Kr.  6.000,- inkl. moms, ekskl. evt. gebyrer og selvrisiko for 2 timers leje.

Kr. 11.000,- inkl. moms, ekskl. evt. gebyrer og selvrisiko for 4 timers leje.

Kr.  15.000,- inkl. moms, ekskl. evt. gebyrer og selvrisiko for 7 timers leje.

Er din bil trackday forsikret?

Er din bil forsikret via Selected Car Leasing igennem Alm. Brand er trackday-forsikring inkluderet, og her stilles der bl.a. krav til at du skal være minimum 23 år og have et gyldigt kørekort. Hvis din bil er forsikret hos et andet selskab, er deres krav gældende, så tjek op med dem om dækning i forhold til banekørsel. Dette gælder for både dig og evt. ledsager.

Hvis du har spørgsmål til din forsikring igennem Selected Car Leasing, bedes du kontakte en af vores afdelinger.

Tilmelding er åben

For dig der vil teste dine evner i din gadebil!

Banen

Padborg Park er en spændende racerbane med en længde på 2,150 meter. Banen har i alt 11 sving, som varierer i sværhedsgrad og kræver forskellige køreteknikker. Disse sving gør kørslen her både udfordrende og spændende. Det er en bane, der virkelig tester kørernes evner og strategi.

DC Workshop

Få mere ud af din trackdaybil

DC Workshop er en del af Selected Car Group, som specielt har fokus på sportsvogne og racerbiler. Hos DC Workshop har du muligheden for at få serviceret og optimeret din trackdaybil før sæsonstart og klargjort den efter en trackday, således den står klar til næste gang.

Ønsker du at dyrke din passion for biler endnu mere tilbyder DC Workshop et medlemskab i Driver Club. At være medlem i Drivers Club giver dig yderligere fordele i forhold til et spændende netværk med andre bilpassionerede mennesker samt muligheden for gode besparelser på serviceydelser fra DC Workshop og ikke mindst invitationer til eksklusive Drivers Club arrangementer.

Hør mere om Drivers Club hos DC Workshop kontakt os her.