04. jul. 2023

Trackday på Ring Knutstorp

I 2023 tager Selected Car Group inviterede kunder med til Knutstorp i Sverige.

Først til mølle

Du er inviteret

Det er med største fornøjelse at Selected Car Group kan invitere dig samt en eventuel ledsager til trackday på den spændende racerbane Ring Knutstorp i Sverige!

Tidspunkt:
Trackdayen afholdes den 04. juli 2023.

Ved deltagelse får du muligheden for at prøve kræfter med en af de mest spændende racerbaner i Sverige.

Banen

Ring Knutstorp er en racerbane i Kågeröd, Sverige. Banen blev bygget i 1963 og blev i 1970 udvidet til sin nuværende form. Banen er 2.079 meter lang. Banen ligger i et naturskønt område og kuperert område, som gør banen spændende med en masse højdemeter og kurver i varierende radius.

Begrænset antal pladser

Program og pris

Vi har i år valgt at prøve kræfter med Ring Knutstorp, der kun ligger ca. 1 time og 30 min. fra København.

Trackdayarrangementet er den 4. juli 2023.

Program:
Den 4. juli – individuel ankomst til Ring Knutstorp – drivers briefing starter kl. 08.30.
Den 4. juli – trackday på Ring Knutstorp kl. 09:00 – 16.00 (inkl. forplejning hele dagen).
Den 4. juli – individuel afgang fra Ring Knutstorp.

Pris kr. 3.999,- ex. moms kr. 4.999,- inkl. moms for 1 deltager med 1 bil på banen.

Tilvalg: 
Pris kr. 999,- ex. moms kr. 1.250,- inkl. moms for 1 ledsager uden bil
Pris kr. 8.999,- ex. moms kr. 11.249,- inkl. moms  pr bil for transport til og fra Ring Knutstorp.

Tag en ledsager med

Lidt praktiske detaljer

Er din bil forsikret via Selected Car Leasing igennem Alm. Brand er trackday-forsikring inkluderet, og her stilles der bl.a. krav til at du skal være minimum 23 år og have et gyldigt kørekort. Hvis din bil er forsikret hos et andet selskab, er deres krav gældende, så tjek op med dem om dækning i forhold til banekørsel. Dette gælder for både dig og evt. ledsager.

Hvis du har spørgsmål til din forsikring igennem Selected Car Leasing, bedes du kontakte en af vores leasingkonsulenter.

Ring Knutstorp har en støjgrænse på 95 dB(A) pr. bil. Hvis du er i tvivl om din bils støjniveau kan du kontakte DC Workshop og få hjælp til at finde ud af dette.

Hjelm er påkrævet for at køre på Knutstorp. Kontakt DC Workshop, hvis du ønsker tilbud på sikkerhedsudstyr, herunder hjelm, sko mm.

Tilvælger du transport af din trackdaybil er dette i åben trailer og prisen er baseret på et fyldt træk.

Tilmeldingen er bindende efter betalingen er sket !

1. Sådan tilmelder du dig

Klik på “tilmeld dig” knappen og udfyld formularen

2. Du modtager en faktura

Når du har tilmeldt dig vil du kort efter modtage en faktura til betaling.

3. Inden du skal på trackday

Brug vores specialværksted DC Workshop til at gennemgå din bil inden trackdayen. Hvis du vil have yderligere fordele af DC Workshop, så tilmeld dig deres Drivers Club. Læs mere her. 

4. Klar til trackday

Inden trackdayen sørger vi for du har al den information du har brug for. Hvis der sker ændringer til arrangementet vil du blive informeret inden.

Vi ønsker dig en fantastisk trackday.

Se og tilmeld dig kommende trackdays i 2023

Lukket kundearrangement

Oplev den imponerende bane

I 2023 tager Selected Car Group  inviterede kunder med til Ring Knutstorp i Sverige. Her vil vores trackdayinteresserede kunder kunne prøve kræfter med den kuperede og udfordrende trackday bane.

Som kunde hos Selected Car Group er der mange muligheder for at udleve sin passion for biler. At deltage på en af vores trackdays giver mulighed for at afprøve din bils fulde potentiale på en lukket bane under sikre forhold.

 

DC Workshop

Få mere ud af din trackdaybil

DC Workshop er en del af Selected Car Group, som specielt har fokus på sportsvogne og racerbiler. Hos DC Workshop har du muligheden for at få serviceret og optimeret din trackdaybil før sæsonstart og klargjort den efter en trackday, således den står klar til næste gang.

Ønsker du at dyrke din passion for biler endnu mere tilbyder DC Workshop et medlemskab i Driver Club. At være medlem i Drivers Club giver dig yderligere fordele i forhold til at pre-booke vores Trackday events, et spændende netværk med andre bilpassionerede mennesker samt muligheden for gode besparelser på serviceydelser fra DC Workshop og ikke mindst invitationer til eksklusive Drivers Club arrangementer.

Hør mere om Drivers Club hos DC Workshop. Klik på knappen for at læse mere eller se videoen til venstre, hvor vi optimerer en performancebil.