07. sep 2023

DC Workshop udvider med specialværksted i Køge

DC Workshop udvider med specialværksted i Køge

DC Workshop, der er en del af Selected Car Group, specialiserer sig i servicering og opsætning af biler i det eksklusive premium og performance segment. Nu står det vejlensisk-baserede specialværksted også klar til at tage imod interne og eksterne kunder på bilgruppens værksted i Køge.

I efteråret 2022 opkøbte Selected Car Group specialværkstedet DC Workshop, der holder til i MyGarage i Vejle. Siden da er det gået stærkt med at servicere nogle af de fineste og mest specielle premiumbiler og sportsvogne på det moderne værksted i Vejle samt på udenlandske racerbaner til trackdays med Selected Car Groups kunder.

Med stigende interesse og en voksende kundebase på Sjælland, rykker DC Workshop nu ind på eget topmoderne værksted i forlængelse af Selected Car Leasings showroom i Køge. I det ekstraordinære bilhus, der rummer hele 5.188 m2, vil DC Workshop fremover servicere, reparere samt optimere sportsvogne, premium og performance biler på det 1.500 m2 store værksted. Dermed er de rette rammer nu sat, for at bilgruppens sjællandske kunder også kan få serviceret selv de fineste biler, fortæller CEO i Selected Car Group, Jens Christian Tangbæk:

”Udvidelsen er en del af vores langsigtede strategi på Sjælland og vi ser frem til at kunne give vores kunder i Storkøbenhavn og Køge en unik mulighed for at få serviceret deres biler. På Sjælland er der i forvejen stor interesse for DC Workshops særlige kompetencer indenfor performance og trackday biler, så udvidelsen er et naturligt næste skridt for teamet.”

Service og passion i højsædet

Det er dog ikke kun på de lokale værksteder DC Workshops kompetencer kommer i brug. Flere gange om året udleves passionen for motorsport sammen med Selected Car Group til udenlandske trackdays, hvor DC Workshop servicerer kundernes biler direkte på banen.

Teamet består af nogle af Danmarks dygtigste teknikere og mekanikere med mange års erfaring indenfor BMW M, Mercedes-AMG, Audi Sport og Ferrari. Derudover er specialværkstedet et af Skandinaviens førende i arbejdet med Lamborghini’s Squadra Corse biler fra mærkets motorsportsafdeling. De kompetencer vil kunder på Sjælland nu også få glæde af, fortæller Værkstedschef i DC Workshop, Alexander Christiansen:

”DC Workshop skiller sig ud fra andre almindelige værksteder, da vi råder over specialister samt branchens bedste udstyr til at servicere og optimere alt fra high-end premium biler til selv de mest brutale trackday biler. Vi er drevet af vores store passion for biler og motorsport, og den passion glæder vi os til også at dele med vores sjællandske kunder helt tæt på.”