11. nov 2022

Den Kontinentkrydsende Ballademager

Mercedes-Benz GLC63 4,0 AMG – Den Kontinentkrydsende Ballademager

Hvor forgængeren GLK var kantet, lidt sær og mest mindede om en krympet G-klasse, hvilket af uransagelige årsager ikke appellerede til ret mange, satte Mercedes-Benz til gengæld ikke én fod forkert ved tilblivelsen af afløseren GLC. Her var endelig en mellemstørrelse-SUV der bød på lækre linjer, et maskulint udseende, en undervogn der kunne sættes op til ballade og ikke mindst en motorpalette, der spændte over det fornuftige til det fuldstændigt fantastiske.

Med faceliftet i 2019 kom lidt skarpere linjer og en fulddigital instrumentering. Begge noget der fastholdt GLC’en som en af de førende i et ellers skarpt felt, omgivet af SQ5’ere, X3M’ere, Macans og hvad der ellers findes derude. Noget der heldigvis ikke blev rørt meget ved er den nyklassiske Panamericana-grill og så en af de mest fantastiske motorer, der nogensinde er kommet ud af Stuttgart: Den velkendte fireliters V8’er med dobbeltturbo.

Den er som altid garant for både bulder og brag i bageriet, men hvad vigtigere er kommer bilen i dén grad fremad, når du ønsker det. Faktisk skal du ikke bruge mere end bare fire sekunder før kørekortet er i fare, så gem hellere den strakte højrefod til autobahns med freie Fahrt.

Køreoplevelsen er som vanligt i en AMG – skarp, men absolut stadig komfortabel, for undervognen kan lynhurtigt skifte fra sjov og ballade til transeuropæiske eventyr – og bilen gør begge dele lige fremragende. Og selv om de tofarvede sportssæder ser ud som om de er hentet direkte fra en baneracer, er de overraskende komfortable, også på de lange stints.

Bilen er solgt, men vi kan finde en lignende til dig.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.