07. jan 2024

Når italiensk elegance og evolution forenes

Ferrari Roma - Når italiensk elegance og evolution forenes

Frontmotoriserede Ferrarier har traditionelt været kraftfulde og komfortable rejsevogne. Tag fx 550 Maranello – 1990’ernes bedste gran tourer med sin exceptionelle motor og maskuline fremtræden – eller 60’er ikonet 365 GTB/4 med kælenavnet Daytona.

Ferrari Roma som blev lanceret i 2019 er ingen undtagelse fra denne regel og er en direkte åndelig arvtager til de fantastiske forgængere. 

Akkurat som disse, er den moderne Roma selve definitionen på underspillet ekstravagance. Her er der ingen store spoilere og ingen flamboyante linjer. Kun norditaliensk æstetik og håndværk i skøn forening.

Ude foran, under den lange og skulpturerede motorhjelm, finder vi den kendte 3,9-liters V8’er, nu parret med en 8-trins DCT. Når de 620 heste vrinsker i fællesskab, opstår en symfoni af velorkestreret V8-lyd og paradedisciplinen overstås på bare 3,4 sekunder. Men i en Roma handler det ikke om at lægge gummi i asfalten og vise sig frem. For en Roma er bilen, du tager ned langs Italiens kystlinje, inden du drejer ind mellem de snoede veje og nyder det betagende syn af vinrankernes spil i de vekslende bjerglandskaber.

Italienerne mener selv, at Roma er en 2+2, men glem alt om bagsædepladsen, da den ikke er for dem med de længste ben. Bag rattet lever chaufføren “la dolce vita” – det søde liv med elegant italiensk glamour. En Roma tager du på som et perfekt tilpasset, skræddersyet jakkesæt. Den er en homage til efterkrigstidens Italien, til en mere sorgløs tid.

Denne Roma er sammensat gennem Ferraris Atelier program, hvilket betyder at bilen er udstyret ud over det sædvanlige. I dette tilfælde er bilen lakkeret i specialfarven Blu America, kombineret med en læder og alcantara kabine i Terra Bruciata, alle carbon detaljer og med bremsekalibre der matcher bilens ydre i Blu America.

Besøg os i vores showroom i København og bliv forelsket i den italienske charmør. Vi glæder os til at se dig.