28. apr 2024

Til touring og trackdaytriumfer

Mercedes-AMG GT C Roadster - Til touring og trackdaytriumfer

Da Mercedes-Benz introducerede AMG GT, efterlod de ikke bare de fleste konkurrenter i støvet, men gjorde det endda med stil og elegance. Med AMG GT C blev der bygget yderligere på, med flere muskler, mere finesse og en køreoplevelse, der kan transformere enhver tur til en oplevelse som taget ud af en film.

Med bredere hofter end lillesøsteren, ikke bare ser AMG GT C mere truende og dominerende ud, men leverer også øget stabilitet og flere kræfter. Og det mærkes hver gang højre pedal trykkes mod horisonten og den fireliters V8’er med dobbelte turboer stikker i et vredt vræl, mens de 557 heste katapulterer bilen fra 0 til 100 på blot 3,7 sekunder.

Men som altid med en tysker er det ikke kun præstationerne, der imponerer. Interiøret i AMG GT C er et studie i luksus, komfort og nyeste teknologi. AMG Performance-sæder, beklædt i det fineste læder, omfavner og støtter dig gennem hårnålesvingene, mens den brede centerkonsol og det lave instrumentbord sikrer, at alle relevante greb og knapper er inden for rækkevidde. Sæt bilen i “Race” og udstødningen kvitterer med et brøl, der kan vække alle byens bedsteborgere op langs Strandvejen, mens solopgangen maler himlen i morgengyldne nuancer.

Går drømmen mere i retning af at mærke adrenalinsuset på en lukket bane, så er AMG GT C også bilen, der kan opfylde disse drømme. Som kunde hos Selected Car Leasing bliver du inviteret med til vores trackdays rundt omkring i Europa og den næste er lige om hjørnet. Så skynder du dig forbi vores showroom i Køge, kan du nå at opleve magien ved en Mercedes-AMG – både på bane og vej.