18. mar 2022

Den moderne mands S-klasse

Mercedes-Benz EQS 580 - den moderne mands S-klasse

Er du bestyrelsesformand for en C20-virksomhed, har der indtil nu kun været få biler du kunne se dig selv i, såsom den luksuriøse Mercedes-Benz S-klasse. Men vi lever i omskiftelige tider, hvor selv industrimagnater har brug for at køre grønt. Lad os derfor introducere dig for Mercedes-Benz EQS: Stor som en S-klasse, men med en venderadius mindre end en A-klasse – og selvfølgelig fuldstændig lydløs, da den udelukkende kører på strøm. Den perfekte bil til den daglige pendling til bestyrelsesmøderne.

EQS er bygget fra bunden, på en helt ny platform fra Mercedes-Benz. Luftmodstanden er nede på 0.20Cd, hvilket betyder at bilen lydløst skærer sig gennem luften som en jagtfalk på vej mod sit bytte. Og hvor accelerationen i visse andre elbiler kan føles som at blive påkørt bagfra af en Scania-lastbil, opleves den i EQS 580 mere i retning af take-off i en Boeing 747: Insisterende og med følelsen af uendelige kraftreserver under din højre fod. Det bliver aldrig for meget, men akkurat lige tilpas og samtidig magtfuldt. Som det bør være.

Med EQS viser Mercedes-Benz hvad der sker, når en bilfabrikant med en 100-årig historie går all-in på at transformere en af verdens bedste biler til en af verdens bedste elbiler. Der er ingen sjusk, brudte løfter eller planer om at rejse til Mars. I stedet opleves bilen som et kvalitetsprodukt fra inderst til yderst. For i Stuttgart er tanken om betalende kunder som betatestere akkurat lige så absurd som den lyder.
På mange måder kan EQS derfor siges at være den moderne mands S-klasse. Hvad enten den fragter dig til hjørnekontoret på Esplanaden om onsdagen eller sommerhuset i Nice i weekenden, sker det i en atmosfære af uforlignelig luksus.
Indvendig er bilen tyst som indersiden af et Franz Jäger-pengeskab og samtidig mere hi-tech end broen på USS Enterprise. Den enorme Hyperscreen fylder det meste af instrumentbordet og al betjening foregår sømløst, nemt og ligetil. Akkurat som det hører sig til – i det, der er en af verdens bedste elbiler.

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.