29. jul 2022

Den Orange Stjerne

Mercedes-Benz S63 AMG Coupe - Den Orange Stjerne

Når børnene er fløjet fra reden og behovet for stil overtrumfer behovet for praktikalitet, er det tidspunktet ens næste bil bliver en tysk coupé. En stor bil, med power og format, der kan krydse kontinentet inden du har fået morgenmad.

Og ingen bil signalerer mere coupé end Mercedes-Benz’ S-klasse. Der er dog en enkelt hage: Kritikere af Mercedes-Benz’ designlinje det sidste årti har brokket sig over den store ensretning bilerne imellem. Man har ment designfilosofien udvandes, når en C-klasse ligner en E-klasse, der ligner en S-klasse.

Det kan der være noget om, men heldigvis er der råd for det. Og det bedste råd vi kan give kommer i form af denne Mercedes-Benz S63 AMG Coupé. Den har nemlig været på et længerevarende rekreationsophold hos Fostla i Tyskland. Her blev den forkælet med et komplet bodykit fra navnkundige Prior Design, der har leveret vilde ombygninger af luksusbiler så langt tilbage nogen kan huske.

Men det var ikke nok for Fostla, der ville sikre sig ingen kunne undgå at dreje hovedet, når den store coupé kom ud på gaden igen. Og med en vinylfolie i en farve så orange, at selv en sensommersolnedgang bliver misundelig, må man sige missionen er lykkedes.

Men som bekendt er udseende ingenting, hvis det er ren facade. Så akkurat som vores egen sol, mangler ej heller denne stjerne kræfter.

Med en optimering af specialisten PP-Performance har den allerede magtfulde V8’er fået en smule ekstra i posen. Nok til at sende de fire enorme 22” fælge og resten af ekvipagen afsted med en kraft der kan gøre selv en supernova misundelig.

Fostla-versionen af S63 AMG Coupé er unik. Og ingen kan få øjnene fra den selvlysende stjerne. Bare husk ikke at kigge for længe ad gangen.

Tør du opleve stjernen tæt på, finder du den i vores showroom i København. Husk solbriller.

Lad os finde din drømmebil!

Er den Orange Stjerne ikke bilen for dig, har vi ca. 150 andre biler på lager i vores showroom omgående levering. Findes din drømmebil ikke i vores showroom, så hjælper vi dig med at finde den!