11. jun 2023

Elbilernes milepæl

Mercedes Benz EQE 350+ Elbilernes milepæl

Efter EQS tog verden med storm, var det kun naturligt at der skulle følges op med en lillesøster til det en enig presse kaldte verdens bedste elbil.

På mange måder gør EQE det lige så godt som sin storesøster. Selvom batteri og akselafstand er lidt mindre, er der stadig masser af både rækkevidde og plads. Og indvendigt er EQE et studie i hvordan en moderne kabine skal indrettes: Smuk, højteknologisk og uden diverse underlige tiltag visse andre bilproducenter ynder at indføre, bare for at være anderledes.

Bag rattet venter der endnu flere gode oplevelser, så snart du trykker på pedalen til højre. Men som altid i en bil med stjerne ude foran føles det mere som et blidt, men bestemt skub, der fortsætter indtil du selv siger stop. Aldrig groft, voldsomt eller overraskende – bare helt rigtigt. Som at blive båret afsted på et flyvende tæppe, væk fra verdens stress og jag.

Det er ikke helt forkert at sige EQE er tæt på at være så komfortabel som EQS. Med sit strømlinede og aerodynamiske design, glider bilen stille gennem vinden og den er utroligt tyst, selv ved høje motorvejshastigheder. Her hører du hverken hører vind- eller vejstøj og hvad enten du vælger bilen med luftundervogn eller stålfjedre, er kørekomforten på selv ujævne veje i særklasse. Det gør langturscruising til en fornøjelse og med det store batteri og den fine ladehastighed, begynder det at være svært at finde argumenter for ikke at tage springet og skifte til en elbil.

 

Kig endelig forbi vores showroom i København og bedøm selv om det skal være din tur nu.

Se vores store udvalg af elbiler her: 

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.