09. jul 2023

Kongen af kørebanen

Porsche Cayman GT4 – Kongen af kørebanen

En Cayman er noget så herligt som en klassisk analog sportsvogn. Den er en oplagt kandidat for alle, der sætter skarpe svingkombinationer lige så højt som finansiel fornuft. Giv GT4’eren smæk i et hårnålesving og mærk hvordan dine nakkehvirvler laver bevægelser så frække, de burde være forbudt for børn.

Og det er ikke meget længere bagude end din nakke, vi finder dét, der skaber magien: Den store boksersekser, helt uden turboer og andre snydetricks. Det er et kraftværk, der frembringer en berusende lyd ved alle omdrejningstal og kraftudfoldelsen er fuldkommen lineær, hvilket gør bilen nem at placere i sving. De 6 trin i den manuelle gearkasse er så præcise, at det føles som at føre en varm kniv gennem smør. Har du først kørt en Cayman med manuelt gear, behøver du ikke overveje den i øvrigt fremragende PDK-gearkasse – den manuelle får simpelthen englene til at synge og giver den helt rette oplevelse af hvordan en klassisk sportsvogn skal være.

Til at holde styr på de små 400 hestekræfter er der Porsche Torque Vectoring System og ikke mindst bremser og dæmpere fra 911 GT3. Den obligatoriske Sport Chrono-pakke runder udstyret af – og mere har du ikke brug for. For en Cayman GT4 er formodentlig den mest oplagte kandidat til en trackday-bil. Og har du aldrig prøvet det, er det på tide at komme i gang. Du får lov at lege med dine egne grænser – og måske endda bilens også. Og når du leaser og forsikrer din bil gennem os, er trackday forsikring selvfølgelig inkluderet.

Skal du prøve en tur med kongen af kørebanen, så kom endelig forbi vores showroom i København. Her får du nemlig en helt unik chance, for at opleve det, der er så godt som en ny bil – til en gammel bils pris. Denne smukke snehvide GT4 har kun godt 100 kilometer på tælleren – ja, hundrede kilometer. Vi behøver vist ikke fortælle at det er en absolut sjældenhed at se en bil i denne stand. Og når du leaser og forsikrer den hos os, får du selvfølgelig trygheden fra en komplet CarCarantie-forsikring med i prisen – og så dækker din kaskoforsikring endda, når du tager bilen med på trackday! Så en komplet jomfruelig Cayman GT4 med en omfattende tryghedsforsikring med i købet – det må være årets tilbud. Kan du sige nej?