25. jun 2023

Range Rover Sport P440e Dynamic

RANGE ROVER SPORT P440E DYNAMIC - DEN KOMPLETTE KONTINENTKRYDSER

Med tredje generation fra 2022 fortsatte Range Rover Sport forgængernes gode takter og lagde bare mere og mere på.

Med 35% højere vridningsstabilitet er bilen lidt sjovere at køre end tidligere, omend vægten på op mod tre tons gør at “Sport”-betegnelsen nok skal tages med et gran salt. Men ingen har nogensinde købt en Range Rover for at smide den rundt i serpentinersvingene på vej gennem Stelviopasset.

I stedet kan du sætte drivlinjen i ren elektrisk mode og nyde den komplette stilhed. Her er ingen unødig støj fra motor, vind eller vej. Bare komfort og luksus på allerhøjeste niveau – og bevidstheden om at de 440 heste fra de to kraftværker er nok til at få dig frem i verden.

Og mens du sidder der, kan dit blik nyde den teknologiske revolution, der er sket indvendigt. Fra den enorme skærm i midterkonsollen styres slagets gang. Som kaptajnen på fregatten Niels Juel sidder du på broen, med perfekt udsigt til alle verdenshjørner og kan lægge kursen mod næste destination, der kan være alt fra aftenens opera til Aserbajdsjans oliefelter. Det er denne helt unikke alsidighed, der gør bilen til det naturlige valg, hvis dine interesser er så mangfoldige som dine investeringer.

Undervejs på rejsen nyder du det eminente Meridian lydsystem, den adaptive luftundervogn og alle de tusind andre detaljer, der gør Range Roveren til dét, den i mere end 50 år har kendt for: Den komplette kontinentkrydser.

Læg vejen forbi vores showroom i København og bliv lige så imponeret, som vi er. Vi glæder os til at se dig.

Klik på knappen for at læse mere om bilen.