18. aug 2023

Selected Car Group accelererer sine motorsportsaktiviteter hos DC Workshop

Selected Car Group accelerer sine motorsportsaktiviteter hos DC Workshop

For knap et år siden opkøbte Selected Car Group det vejlensiske specialværksted DC Workshop, der specialiserer sig i servicering og opsætning af racerbiler og sportsvogne både på og udenfor racerbanen. Teamet står nu foran sin hidtil største opgave i den ultimative weekend i motorsportens tegn.

Det er med motorsporten i højsædet, når Selected Car Group og deres specialværksted DC Workshop, går ind den næstsidste weekend i august. Her står den på højoktan, når bilgruppen deltager ved Danmarks største bilmesse, Auto Show Denmark, hvor DC Workshop leverer Formel 1 opvisning i Jos Verstappens tidligere Formel 1 racerbil fra 2001.

På den anden side af Lillebæltsbroen på den midtjyske hede lidt udenfor Silkeborg, deltager teamet samtidig ved Danmarks største motorsportsbegivenhed Grand Prix Danmark på Jyllandsringen. Her vil Selected Car Group, i samarbejde med Lamborghini, markere mærkets 60-års jubilæum med nogle af de ypperste modeller indenfor motorsport og klassiske biler. Intet mindre en 8 Lamborghini Super Trofeo racerbiler vil give den alt hvad den kan trække i Special Saloon Car-klassen, hvor 5 af disse bliver serviceret af DC Workshop både før, under og efter løbene.

Som prikken over i’et, medbringer bilgruppen desuden et udvalg af den imponerende Lamborghini samling i Selected Car Collection. Her er der bl.a. tale om mærkets første sportsvogn, en Lamborghini 350 GT samt mærkets – og verdens – første superbil, en Lamborghini Miura og flere andre.

Bilgruppe med benzin i blodet

Når startskuddet lyder i Special Saloon Car-klassen, vil en af racerkørerne være CEO i Selected Car Leasing og Investment, Ulrik Larsen, der sidder bag rattet i selskabets brutale Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO 2, og selv glæder han sig til en weekend i motorsportens tegn:

”Selected Car Group deltager sammen med DC Workshop med et stort motorsports-setup to forskellige steder i landet i denne weekend, hvilket indikerer Selected Car Groups store dedikation til motorsporten. Vi glæder os til at give vores kunder og fremmødte en god oplevelse begge steder.”

DC Workshop holder til daglig til i fine rammer ved MyGarage i Vejle, hvor historien startede med stifter af DC Workshop og nuværende Værkstedschef Alexander Christiansen, der også ser frem til at give prøver på hvad han og teamet kan:

”Vi glæder os utroligt meget til at give en smagsprøve på hvad vi kan hos DC Workshop i den kommende weekend. Vi skiller sig ud fra andre værksteder ved at appellere til trackday- og racerbilssegmentet, og det giver kunder i hele Selected Car Group de bedste forudsætninger for at udleve passionen for biler og motorsport sammen med os. Vi ser frem til at give alle deltagende til både Auto Show Denmark og på Jyllandsringen en oplevelse de sent vil glemme.”