06. sep. 2024 til 08. sep. 2024

Goodwood Revival 2024

Oplev det legendariske Goodwood Revival i 2024

DKK 29.995 inkl. moms

Oplev det legendariske Goodwood Revival i 2024

Det er med største fornøjelse at Selected Car Group kan tilbyde en uforglemmelig oplevelse til Goodwood Revival 2024. Tag med os til Goodwood Revival og få en fantastisk oplevelse i motorsportens, historiens og æstetikkens navn. Vi har skræddersyet en weekend, der giver dig og en ledsager mulighed for at nyde nogle af verdens bedste, smukkeste og mest sjældne racerbiler i fuld vigør.

Goodwood Revival er en unik cocktail af historisk race kombineret med høj cigarføring i klassisk stil fra halvtredserne og tresserne, og et besøg her er det tætteste menneskeheden er kommet på tidsrejser.

Tidspunkt:
Turen afholdes fra fredag den 6. september – søndag den 8. september 2024.

Pris:
Kr. 29.995,- inkl. moms pr. person. 

Goodwood Circuit i West Sussex, England

Goodwood Revival er en årlig racefestival, der afholdes på den lynhurtige bane Goodwood Circuit i West Sussex, England. Banen blev oprindeligt brugt op til 1966, hvorefter de stadigt hurtigere biler gjorde det urentabelt at modificere den til øgede sikkerhedskrav. Løsningen kom ejeren Lord March med i 1998, hvor han havde renoveret banen i sit helt originale layout og lancerede den som en bane udelukkende til historisk motorsport. Lord March’s egentlige genistreg var dog at hovedbegivenheden Goodwood Revival ikke ”bare” er et motorløb, men reelt er et totalteater af en hyldest til motorsportens gyldne år i halvtredserne og tresserne. Det er en ægte, oprigtig og meget overbevisende fejring af en svunden tid, gjort med en blanding af elegance, glamour og glimt i øjet som briterne mestrer, når de fejrer sig selv og deres fortid.

Bilerne i centrum

Det er klart, at bilerne er i centrum, for hvert år sender store samlere fra hele verden deres bedste biler til Goodwood og sætter nogle af verdens bedste racerkørere i dem med besked om at give fuld gas: Kun på Goodwood kan man således opleve Tom Kristensen, Damon Hill, Jenson Button og Emanuelle Pirro skærm mod skærm i nogle af verdens fineste racerbiler, og ud af det kommer noget af verdens mest underholdende motorsport på en fejende flot og lynhurtig bane.
Rundt omkring hele det cirkus flyder champagnen i nostalgiens tegn, og man kan købe ind i genskabte supermarkeder fra tresserne, finde de kørehandsker man altid har ønsket sig, blive skummet op og håndbarberet med udsigt til en skøn blanding af damer i kjoler og mænd i tweed og det hele med lyden af både racermotorer, fly og motorcykler i øregangene. Det er svært at beskrive – men umuligt at blive skuffet!

Lidt praktiske detaljer

Den 6. september 2024 er der afgang fra Kastrup Lufthavn kl. 13.55 med Norwegian med ankomst i London-Gatwick kl. 14.50 lokal tid.

Den 8. september 2024 flyver vi retur med Norwegian fra London-Gatwick kl. 20.45 med ankomst i Kastrup Lufthavn kl. 23.35 lokal tid.

Vi kører i fælles flok med privat bus til og fra lufthavnen og hotellet. Fra hotellet er der ligeledes arrangeret transport til og fra Goodwood Revival pladsen.

Vi bor på hotel Langstone Quays Resort ca. 24 km fra Goodwood og kører dagligt frem og tilbage i vores egen bus fra hotel til Goodwood.