16. sep. 2024 til 17. sep. 2024

2 trackdays på Circuit de Spa-Francorchamps efterår 2024

Skal du med Selected Car Group på trackday til Circuit de Spa-Francorchamps i Belgien?

FRA DKK 23.500 inkl. moms
Åbent for tilmelding

Det er nu du skal tilmelde dig!

Vi har nu åbnet op for salget af pladser til 2 spændende trackdays på den legendariske Spa-Francorchamp racerbane i Belgien.

Til dig der endnu ikke har kørt på Spa-Francorchamps racerbanen venter dig en af de helt store trackdayoplevelser. Foruden banens imponerende længde og spændende layout vil du køre på en bane, hvor de største legender har kæmpet. Bl.a. har vores egen ambassadør Tom Kristensen kørt Le Mans Series på banen. 

 

Banen
I den lille vallonske kommune Stavelot i den belgiske provins Liège ligger en af de mest historiske racerbaner i Europa. Circuit de Spa-Francorchamps snor sig elegant med sine 7.004 meter igennem et varierende landskab og med sine 20 sving kommer du til at opleve det samme sus i maven, som bl.a. F1 racerkører har gjort i årtier før.

 

Begrænset antal pladser

Program og pris

Vi har igen i år, i samarbejde med vores raceværksted DC Workshop, valgt at prøve kræfter med Spa-Francorchamp racerbane i Belgien.

Trackdayarrangementet er fra den 16. september til 17. september (to dages kørsel på banen inkl. 2 overnatninger).

Program:
Den 15. september – individuel ankomst til Hotel de la Source.
Den 16.september – trackday på  Spa-Francorchamp kl. 09:00 – 17.00 (inkl. forplejning på banen).
Den 17. september  – trackday på  Spa-Francorchamp kl. 09:00 – 17.00 (inkl. forplejning på banen).
Den 17. september – individuel afgang fra Spa-Francorchamp.

Pris kr. 23.500,- inkl moms for 1 deltager med 1 bil på banen.

Tilvalg: 
Pris kr. 7.499 inkl. moms for 1 ledsager (passager i bilen) uden bil i samme hotelværelse som deltager med bil.
Pris kr. 12.124 inkl. moms for 1 ledsager (fører af bilen) uden bil i samme hotelværelse som deltager med bil.
Pris kr. 12.499,- inkl. moms pr bil for transport til og fra Spa-Francorchamp (pick up point, SCG, Køge, Middelfart eller DC Workshop, Vejle).

DC Workshop

Din sikkerhed for en fantastisk oplevelse

DC Workshop, der er en del af Selected Car Group, spiller en afgørende rolle i at sikre dig en problemfri oplevelse ved vores Spa-Francorchamps trackdays. Med deres ekspertise og dedikerede service sikrer de, at hver deltager kan nyde begge dage på banen uden bekymringer. De tilbyder onsite dæk- og bremseskift, hvilket betyder at du hurtigt kan tilpasse din bil til banens krav eller skifte til nyt udstyr, hvis det bliver nødvendigt. Mere vigtigt er det, at DC Workshop sørger for, at din bil er i teknisk forsvarlig stand, så du kan fokusere på kørslen og opnå den bedste præstation. Deres bidrag er uvurderligt for at sikre både sikkerhed og kontinuitet under denne højoktane event.

Hos DC Workshop har du også muligheden for at få serviceret og optimeret din trackdaybil før sæsonstart og klargjort den efter en trackday, således den står klar til næste gang.

Hør mere om DC Workshop. Klik på knappen for at læse mere eller se videoen til venstre, hvor vi optimerer på en performancebil.

Tag en ledsager med

Lidt praktiske detaljer

For at køre på Spa-Francorchamps banen skal du være minimum 23 år (hvis din bil er forsikret via Selected Car Leasing gennem Alm. Brand) og have et gyldigt kørekort. En ledsager der opfylder disse krav er også velkommen til at køre på banen. Som ledsager skal du minimum være 17 år for at køre med i bilen.

Spa-Francorchamps har en støjgrænse på 128 dB(A) pr. bil. Hvis du er i tvivl om din bils støjniveau kan du kontakte DC Workshop og få hjælp til at finde ud af dette.

Er din bil er forsikret via Selected Car Leasing gennem Alm. Brand har du trackday-forsikring med, men tjek generelt med dit forsikringsselskab om dækning i forhold til banekørsel.

Hjelm er påkrævet for at køre på Spa-Francorchamps banen. Kontakt DC Workshop, hvis du ønsker tilbud på sikkerhedsudstyr, herunder hjelm, sko mm.

Circuit de Spa

Francorchamps

1. Sådan tilmelder du dig

Klik på “tilmeld dig” knappen og udfyld formularen.

2. Du modtager en faktura

Når du har tilmeldt dig vil du kort efter modtage en faktura til betaling fra vores rejsearrangør Squadball AB, Trastgatan 11, 23537 Vellinge, Sverige.

3. Inden du skal på trackday

Brug vores specialværksted DC Workshop til at gennemgå din bil inden trackdayen. Hvis du vil have yderligere fordele af DC Workshop, så tilmeld dig deres Drivers Club. Læs mere her. 

4. Klar til trackday

Inden trackdayen sørger vi for du har al den information du har brug for. Hvis der sker ændringer til arrangementet vil du blive informeret inden.

Vi ønsker dig en fantastisk trackday.

DCW