15. jun. 2024 til 19. jun. 2024

Europa Tour – fra Middelfart til Milano

Oplev alperne på en fantastisk tur med andre bilentusiaster

Deltag i en fantastisk tour gennem de europæiske alper

Kom med på Selected Car Groups europæiske sommertur gennem de europæiske alper. Kør din egen bil gennem en eventyrlig rute, der er spækket med fantastiske udsigtspunkter, spændende stop undervejs og en luksuriøs indkvartering på fornemme hoteller, hvor gourmetmaden får smagsløgene til at danse.

Tidspunkt:
Fra den 15. juni til den 19. juni 2024.

Pris: 
Kr. 27.495,- pr. person (min/max 2 personer pr. bestilling).

Er du klar til at tage styringen? Lad os sammen skabe en strøm af uforglemmelige øjeblikke og forvandle denne rejse til en episk oplevelse.

Dag 1

Middelfart - Hamborg

Turen stater hos Selected Car Group i Middelfart, hvor vi alle møde til fælles afgang.  Vi kører mod Hamborg af danske lande-og motorveje, og når den tyske grænse, hvor turen til Hamborg går af Autobahn.

Vi ankommer til biltoget i Hamborg, hvor vi kører bilerne ombord på toget, og vi indlogerer os i vores private togkabiner.

Efter en god nats søvn står vi op i Lörrach, klar til at nyde alperne.

Dag 2

Lörrach - Brienz søen Schweiz

Vi ankommer til Lörrach om formiddagen og kører af toget klar til at nyde det betagende sydtysk og schweiziske landskab. Turen går først mod Lucerne i Schweiz, hvor vi stopper til en forrygende frokostoplevelse. Herefter fortsætter turen mod Interlaken gennem det spektakulære Sustenpass, der byder på nervepirrende sving og fantastisk udsigt.

Ved ankomst til vores destination ved bredden af Brienz søen venter en herlig aften med en skøn middag og afslappende atmosfære efter en dag fuld af energi og kørsel.

Dag 3

Brienz søen - Campione d'Italia

Tredjedagen er dagen for gennemkørsel af hele tre bjergpas. Vi fortsætter vores rejse mod Luganosøen og kører ad Grimselpasset, Furkapasset samt St. Gotthards-passet. Vi afslutter dagen med en fortræffelig middag og en imponerende udsigt over Luganosøen ved Campione d’Italia.

Dag 4

Campione d'Italia - Milano

Efter en dynamisk køredag igennem tre fantastiske bjergpas venter en dag med en mere rolig kørsel langs kysten ved Comosøen. Fra sydspidsen af Comosøen går turen til Monza hvor vi holder et spændende pitstop!

Vi kører videre til Milano og indlogeres på et centralt beliggende hotel, hvorfra vi senere på dagen går til Duomo Di Milano og spiser en fortryllende 4-retters middag med udsigt til domkirken. Her er mulighed for at reflektere over de seneste dages uforglemmelige øjeblikke fra denne tur.

Dag 5

Milano - København

Vi laver en sen udtjekning fra hotellet i Milano, som giver dig mulighed for at gå lidt på opdagelse i byen. Vi bliver kørt til lufthavnen, hvor vores privatfly står klar til at flyve os til København således du får en rolig og komfortabel hjemrejsedag.

Alle bilerne vil blive transporteret til Selected Car Group i Middelfart på autotransporter, hvor vi sikre de står forsvarligt opbevaret.

Tak for denne gang! Din rejse slutter ikke her, men er et springbræt til endnu flere eventyr og uforglemmelige oplevelser med Selected Car Group.

1. Sådan tilmelder du dig

Klik på “tilmeld dig” knappen og udfyld formularen

2. Du modtager en faktura

Når du har tilmeldt dig vil du kort efter modtage en faktura til betaling fra vores rejsearrangør Squadball AB, Trastgatan 11, 23537 Vellinge, Sverige.

3. Inden du skal på Europa Tour

Brug vores specialværksted DC Workshop til at gennemgå din bil inden turen. Læs mere her. 

4. Klar til turen

Inden turen sørger vi for du har al den information du har brug for.  Vi mødes til et infomøde i god tid inden turens start.

Vi glæder os til en fantastisk tur sammen.