15. jun. 2024 til 19. jun. 2024

Europa Tour – fra Middelfart til Milano

Oplev alperne på en fantastisk tur med andre bilentusiaster

Deltag i en fantastisk tour gennem de europæiske alper

Kom med på Selected Car Groups europæiske sommertur gennem de europæiske alper. Kør din egen bil gennem en eventyrlig rute, der er spækket med fantastiske udsigtspunkter, spændende stop undervejs og en luksuriøs indkvartering på fornemme hoteller, hvor gourmetmaden får smagsløgene til at danse.

Tidspunkt:
Fra den 15. juni til den 19. juni 2024.

Pris: 
Kr. 27.495,- pr. person (min/max 2 personer pr. bestilling).

Er du klar til at tage styringen? Lad os sammen skabe en strøm af uforglemmelige øjeblikke og forvandle denne rejse til en episk oplevelse.

Dag 1

Middelfart - Hamborg

Turen stater hos Selected Car Group i Middelfart, hvor vi alle mødes til fælles afgang.  Vi kører mod Hamborg af danske lande-og motorveje, og når den tyske grænse, hvor turen til Hamborg går via Autobahn.

Vi ankommer til biltoget i Hamborg, hvor vi kører bilerne ombord på toget, og vi indlogerer os i vores private togkabiner.

Efter en god nats søvn står vi op i Lörrach, klar til at nyde alperne.

Dagen i detaljer

Vi starter ud hos Selected Car Group i Middelfart, hvorefter vi kører i fælles flok mod Hamborg og kører ombord på biltoget til Lörrach i det sydvestlige Tyskland, i Wiese-dalen, tæt på den franske og den schweiziske grænse.

Starten går fra Selected Car Group i Middelfart

Vi kører ombord på biltoget i Hamborg

Dag 2

Lörrach - Brienz søen Schweiz

Vi ankommer til Lörrach om formiddagen og kører af toget klar til at nyde det betagende sydtyske og schweiziske landskab. Turen går først mod Lucerne i Schweiz, hvor vi stopper til en forrygende frokostoplevelse på hotel Seeburg. Herefter fortsætter turen mod Interlaken gennem det spektakulære Sustenpass, der byder på nervepirrende sving og fantastisk udsigt.

Ved ankomst til vores destination ved bredden af Brienz søen venter en herlig aften på Grandhotel Giessbach  med en skøn middag og afslappende atmosfære efter en dag fuld af energi og kørsel.

Dagen i detaljer

Læs mere om nogle af dagens destinationer.

Frokost på hotel Seeburg med udsigt over Lucerne søen

Den spektakulær udsigt over Sustenpass

Dag 3

Brienz søen - Campione d'Italia

Tredjedagen er dagen for gennemkørsel af hele tre bjergpas. Vi fortsætter vores rejse mod Luganosøen og kører ad Grimselpasset, Furkapasset samt St. Gotthards-passet. Vi afslutter dagen med en fortræffelig middag og en imponerende udsigt over Luganosøen ved Campione d’Italia på Grand Hotel Campione

Dagen i detaljer

Dyk ned i nogle af dagens spændende bjergpas samt stop undervejs.

Endestationen for dagens kørsel -Grandhotel Campione

Dag 4

Campione d'Italia - Milano

Efter en dynamisk køredag igennem tre fantastiske bjergpas venter en dag med en mere rolig kørsel langs kysten ved Comosøen. Fra sydspidsen af Comosøen går turen til Monza hvor vi holder et spændende pitstop!

Vi kører videre til Milano og indlogeres på det centralt beliggende hotel ME Milan Il Duca, hvorfra vi senere på dagen går til Duomo Di Milano og spiser en fortryllende 4-retters middag med udsigt til domkirken på restaurant MAIO . Her er mulighed for at reflektere over de seneste dages uforglemmelige øjeblikke fra denne tur.

Dagen i detaljer

Vores sidste etape fra Grandhotel Campione til Milano byder på flere interessante oplevelser. Vi indleder dagen med en køretur langs Comosøen, som er en fantastisk smuk og malerisk tur. Vi skal også besøge Monza F1-banen, hvor vi får en unik chance for at gå rundt på anlægget ledsaget af en guide. Da banen er lukket for en omfattende renovering, får vi en sjælden mulighed for at opleve den på nært hold. Vi ankommer til dagens destination hotel ME Milan Il Duca. Vi afslutter dagen med en lækker middag på restaurant MAIO med en fantastisk udsigt over Milanos domkirke.

Vi gør stop ved Monza F1 banen og får en speciel VIP rundvisning

Vi kommer bl.a. til at opleve hospitalityområdet, løbskontrol og podie mm.

Dag 5

Milano - København

Vi laver en sen udtjekning fra hotellet i Milano, som giver dig mulighed for at gå lidt på opdagelse i byen. Vi bliver kørt til lufthavnen, hvor vores privatfly står klar til at flyve os til København således du får en rolig og komfortabel hjemrejsedag.

Alle bilerne vil blive transporteret til Selected Car Group i Middelfart på autotransporter, hvor vi sikre de står forsvarligt opbevaret.

Tak for denne gang! Din rejse slutter ikke her, men er et springbræt til endnu flere eventyr og uforglemmelige oplevelser med Selected Car Group.

Dagen i detaljer

Milano byder på en rigdom af kulturelle skatte og moderne charme, der gør byen til et must-see for enhver rejsende. Fra det imponerende Duomo di Milano til det berømte operahus La Scala, er der noget for enhver smag. Kunstelskere kan glæde sig til at udforske Leonardo da Vincis "Den Sidste Nadver" i Santa Maria delle Grazie. For shoppingentusiaster er Galleria Vittorio Emanuele II et paradis af luksusbutikker og fine restauranter. Efter en formiddag fyldt med sightseeing, sætter vi kurs mod lufthavnen, klar til at flyve ud på nye eventyr.

Galleria Vittorio Emanuele II - den elegante indkøbsarkade i Milano.

Vi flyver med vores privat Saab 2000 fra Milano til København om eftermiddagen

1. Sådan tilmelder du dig

Klik på “tilmeld dig” knappen og udfyld formularen

2. Du modtager en faktura

Når du har tilmeldt dig vil du kort efter modtage en faktura til betaling fra vores rejsearrangør Squadball AB, Trastgatan 11, 23537 Vellinge, Sverige.

3. Inden du skal på Europa Tour

Brug vores specialværksted DC Workshop til at gennemgå din bil inden turen. Læs mere her. 

4. Informationsmøde

Nogle uger inden afgang mødes vi hos Selected Car Group i Middelfart til et informationsmøde, hvor vi gennemgår turen i detaljer, således du er klar til at få det maksimale ud af oplevelsen.

Vi glæder os til en fantastisk tur sammen.