02. maj. 2024 til 03. maj. 2024

Trackday på Bilster Berg 2.-3. maj 2024

Tilmelding til Bilster Berg i Tyskland er nu åben! Dette er din unikke chance for at prøve en af Europas mest interessante racerbaner under sikre forhold. Læs mere om trackday eventen her og tilmeld dig.

FRA DKK 16.000 inkl. moms

Oplev den imponerende bane

I 2024 tager Selected Car Group igen inviterede kunder med til Bilster Berg i Tyskland. Endnu engang vil vores trackday-interesserede kunder prøve kræfter med den kuperede og udfordrende trackday bane.

Som kunde hos Selected Car Group er der mange muligheder for at udleve sin passion for biler. At deltage på en af vores trackdays giver mulighed for at afprøve din bils fulde potentiale på en lukket bane under sikre forhold.

 

Glæd dig til en fantastisk oplevelse

Uanset om du har en racerbil, eller en sportsvogn, så vil Bilster Berg banen udfordre dig og give dig en uforglemmelig oplevelse.

Tidspunkt:
Trackdayen er den 2. maj 2024 med ankomst til hotel Germanenhof den 1. maj, ialt to overnatninger. Der er et begrænset antal pladser.

Ved deltagelse får du muligheden for at prøve kræfter med en af de mest spektakulære racerbaner i Europa.

Banen
Midt i Tyskland i et fantastisk kuperet terræn syd for Hannover ligger den topmoderne Bilsterberg racerbane som skabt til trackdays. Den 4,2 km lange racerbane er omkranset af et smukt skovområde og byder bl.a. på 19 sving, 44 lav- og toppunkter med stigninger på helt op til 21% – en bane, der med garanti stiller kørelysten og giver et minde for livet.

Begrænset antal pladser

Program og pris

Vi gentager succesen fra 2022/23 og har igen i 2024 sikret os Bilster Berg banen i Bad Driburg, Tyskland.

Trackdayarrangementet er fra den 1. maj til 3. maj (inkl. to overnatninger).

Program:
Den 1. maj – individuel ankomst til Ringhotel Germanenhof.
Den 2. maj – trackday på Bilster Berg kl. 09:00 – 17.00 (inkl. forplejning hele dagen). SCG er desuden vært ved et aftenarrangement på hotellet fra kl. 19.00.
Den 3. maj – individuel afgang fra Ringhotel Germanenhof eller ½ dags trackday på Bilster Berg fra kl. 09.00-14.00. ½ dags trackdayen skal tilkøbes som en ekstra option.

Pris kr. 16.000,- for 1 deltager med 1 bil på banen den 2. maj (hel dag).

Tilvalg:
Pris kr. 8.000,-
for 1 deltager med 1 bil på banen kl. 0900-14.00 (halv dag) den 3. maj inkl. frokost.
Pris kr. 1.000,- for 1 ledsager uden bil den 3. maj kl. 09.00-14.00 (halv dag)
Pris kr. 5.000,-
 for 1 ledsager uden bil i samme hotelværelse som deltager med bil.
Pris kr. 8.000,- for en ekstra bil med på banen.
Pris kr. 11.000,- bil for transport til og fra Bilster Berg.
Priserne er inkl. moms og ekskl. evt. gebyrer til vores billetudbyder- ticketbutler.

1. Sådan tilmelder du dig

Klik på “tilmeld dig” knappen og gennemfør onlinebestillingen på ticketbutler.

2. Betal direkte eller via faktura

Du betaler direkte ved online tilmelding eller via en faktura, hvis du tilmelder dig via en virksomhed. Vær opmærksom på, at der ved kortbetaling med fx Master Card bliver tillagt et større gebyr end ved andre betalingsformer. Læs mere om betalingsgebyrer her.

3. Inden du skal på trackday

Brug vores specialværksted DC Workshop til at gennemgå din bil inden trackdayen.

4. Klar til trackday

Inden trackdayen sørger vi for du har al den information du har brug for. Hvis der sker ændringer til arrangementet vil du blive informeret inden.

Vi ønsker dig en fantastisk trackday.

DC Workshop

Få mere ud af din trackdaybil

DC Workshop er en del af Selected Car Group, som specielt har fokus på sportsvogne og racerbiler. Hos DC Workshop har du muligheden for at få serviceret og optimeret din trackdaybil før sæsonstart og klargjort den efter en trackday, således den står klar til næste gang.

Ønsker du at dyrke din passion for biler endnu mere tilbyder DC Workshop et medlemskab i Driver Club. At være medlem i Drivers Club giver dig yderligere fordele i forhold til et spændende netværk med andre bilpassionerede mennesker samt muligheden for gode besparelser på serviceydelser fra DC Workshop og ikke mindst invitationer til eksklusive Drivers Club arrangementer.

Hør mere om Drivers Club hos DC Workshop kontakt os her.