28. okt 2022

Audi RS e-tron GT – elektrisk ekstravagance

Audi RS e-tron GT - elektrisk ekstravagance

Står du foran den lange, lave og brede Audi RS e-tron GT, er det svært ikke at blive hovedkulds forelsket. Fastback-designet og de inciterende former får bilen til ligne noget der er på besøg fra fremtiden. Under det smukke ydre findes en teknisk platform, der med sin 800 volt-teknologi gør opladning til en kort affære og viser hvor hurtigt teknologien har bevæget sig. Her er rækkeviddeangst noget andre bekymrer sig om.

Selv når højrefoden rammer gulvet og de små 600 heste er i fuld galop, kører e-tron GT både tyst, komfortabelt og økonomisk. Det aerodynamiske design og en vindmodstand på bare 0,24 cw får RS e-tron GT til at glide gennem luften som kun få andre biler kan. Bag rattet glædes du over både luksus og kraftoverskud – akkurat som det forventes af en Audi i dette segment. Selv ved høje hastigheder er bilen imponerende stille, medmindre du vælger at skrue op for det formidable B&O-anlæg, der spiller akkurat lige så fantastisk som altid. Slår du samtidig sædemassagen til, er det svært at finde en mere kompetent rejsepartner. Hvad mere kan man ønske sig?

Audi RS e-tron GT både ligner og føles som noget fra en nær fremtid, men kan fås her og nu. Kig forbi showroomet i Køge, hvor bilen venter på dig.

 

Audi RS e-tron GT
Audi RS e-tron GT

Skal vi hjælpe dig med drømmebilen?

Vil du se hvilke andre biler som Selected Car Leasing har på lager, så klik på knappen nedenunder.

Går du og drømmer om en helt speciel bil, så tøv ikke med at kontakte os her, så vi kan hjælpe dig ud og køre i din drømmebil.